Werken bij

 

Dit zijn wij.

Wij zijn een digital marketingbureau uit Amsterdam & Utrecht. Gedreven om meer dan 250 klanten écht te overtuigen van de toegevoegde waarde van de digitale wereld. Met meer dan 15 collega’s werken we aan het succes van onze klanten. Het groeiende aantal klanten resulteert in een groeiende organisatie en daar hebben wij jou bij nodig!

 

Enthousiasme, positiviteit, transparantie en eigenzinnig op een gezonde manier. Deze eigenschappen combineren wij met proactiviteit en flexibiliteit en met deze bedrijfscultuur maken wij onze klanten blij. Ben jij opzoek naar een informele maar professionele werkomgeving waar doorgroeien enorm gemotiveerd wordt? Dan wordt het tijd dat je bij ons op kantoor langskomt om de sfeer te proeven! Ga jij de uitdaging aan om onze organisatie naar een hoger niveau te brengen?

Dit maakt werken bij ons bijzonder.

Bij ons werken is leuk. Je bent namelijk vrienden met je collega’s en we hebben enorm vette uitjes! Wij vinden het erg belangrijk dat ideeën gehoord worden, ook als het idee niet uitgevoerd wordt. Het heeft in onze ogen namelijk altijd toegevoegde waarde aangezien we dan in ieder geval weten dat we het niet meer hoeven te proberen. Verantwoordelijkheid en vrijheid is iets wat bij ons hand in hand gaat. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en we verwachten ook van je dat je dit neemt. Een logisch gevolg hiervan is vrijheid, doe wat je moet doen en doe dat vooral op jouw eigen manier! Tot slot willen wij het beste resultaat voor onze klanten en wij geloven erin dat we dat doen door elkaar scherp te houden en elkaar constant uit te dagen. Ja, uiteraard ook met een potje tafelvoetbal of in een FIFA toernooi!

Collega’s aan het woord

Rosanne Versteegen SEO specialist

Vanaf dag één voel ik mij welkom in het team. Door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden. Dit zorgt voor goede communicatie binnen het team en naar de klanten toe. Daarnaast vind ik dat er bij LEQUAL een goede sfeer heerst waar iedereen zijn eigen mening kan laten horen en er naar je geluisterd wordt.

Rowen van Dijk SEA specialist

Erg fijn dat er altijd naar je ideeën geluisterd wordt en dat je aan kunt geven welke kant jezelf op wilt groeien. Binnen het team gaat iedereen gelijkwaardig met elkaar om, zo is er altijd tijd om elkaar verder te helpen.

Niels Hoogeveen Managing director

Vanaf dag één werkzaam bij LEQUAL en sindsdien gaat het zowel op gebied van persoonlijke ontwikkeling als met de ontwikkeling van de organisatie als een raket. Door de bereidheid van LEQUAL ben ik gegroeid naar de functie die ik nu bekleed en is mijn kennis op online marketing gebied enorm vergroot.

Wil je direct solliciteren?

085-3030244 info@lequal.nl
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.