Online marketing bureau Utrecht

Als landelijk opererend online marketingbureau hebben wij een tweede vestiging geopend in Utrecht. Voor de klanten die in de Randstad gevestigd zijn wordt natuurlijk onze locatie in Amsterdam gebruikt, maar aangezien we ook veel klanten hebben in andere delen van het land is Utrecht als centraal punt een perfecte locatie om al onze klanten goed te kunnen ontvangen.

Dienstverlening van ons bureau in Utrecht

Onze dienstverlening vanuit onze vestiging in Utrecht is gelijk aan de dienstverlening die in Amsterdam geleverd wordt. Onderstaand nog een overzicht van onze diensten:
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Online adverteren
Conversie optimalisatie (CRO)
Video marketing
Online dashboarding

Hierdoor is LEQUAL een full-service online marketing bureau in Utrecht dat bedrijven geheel kan ontzorgen met hun online marketing.

Onze werkwijze

Samen met de klant wordt er een strategie opgesteld waarbij er wordt gekeken naar  kansen, budget en wat de concurrenten zijn in de markt waarin je onderneming fungeert. Ieder bedrijf is ten slotte verschillend en hierdoor wordt er een strategie ontwikkelt waarmee de samen opgestelde doelen worden behaald. Door deze aanpak hebben wij in de afgelopen vijf jaar al meer dan 200 klanten in de B2C en B2B branche helpen groeien online.

Vrijblijvend afspreken op onze locatie in Utrecht?

Wil jij weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak op onze locatie in Utrecht om de mogelijkheden te bespreken.

Wij helpen jouw organisatie online verder! Dit doen we door de beste online marketeers samen te laten werken met data en techniek! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier.

 

 

 

 

Adresgegevens LEQUAL Utrecht
Papendorpseweg 99
3528 BJ Utrecht

alleen op afspraak

085-3030244
info@lequal.nl