Shoppagina biedt software aan waarmee u eenvoudig een eigen webshop kunt beginnen. Al vanaf €9,50 per maand kunt u een eigen webshop starten en heeft u zelf geen omkijken naar het onderhouden van uw systeem. Shoppagina wordt veel gebruikt onder startende ondernemers, omdat ze tegen lage kosten al gebruik kunnen maken van een webshop. Interesse in een webshop van Shoppagina? De eerste 30 dagen kunt u zelfs gratis uitproberen!
Wilt u aanmelden? Neem dan een kijkje op deze website.

Waarom is er gekozen voor het sluiten van een partnership?

Voor (startende) ondernemers is het noodzakelijk om nieuwe klanten te werven. Hier kunnen wij mee helpen! Wij kunnen gebruikers van Shoppagina helpen om online beter vindbaar te worden en dus online meer klanten aan te trekken. Via Shoppagina kunnen ze bij ons kiezen voor een zoekmachine optimalisatie traject eventueel i.c.m. linkbuilding. Op deze manier worden de gebruikers van Shoppagina volledig voorzien van de diensten waar zij behoefte aan hebben en ontstaat er voor alle partijen een win-win situatie.

Daarnaast zijn de reviews van Shoppagina erg positief te noemen op meerdere onafhankelijke vergelijkingssites. Deze factor heeft bij ons zwaar meegewogen bij de keuze voor onze partnership.

shoppagina

Shoppagina.nl
4 (40%) 3 Beoordelingen