lequal
Rick Burgers Geen reacties

Internetbureau Rick Burgers wordt LEQUAL

We hebben besloten om verder te gaan onder een nieuwe naam; LEQUAL! Na 3 jaar lang enorm hard te hebben gewerkt voor diverse opdrachtgevers, willen we ons verder gaan professionaliseren.De nieuwe naam zal ons daarbij gaan helpen, wij zijn namelijk uitgegroeid tot een volwaardig zoekmachine marketingbureau met enorm veel kennis.

JKF_3203_origineel

Waarom LEQUAL?

Internetbureau Rick Burgers is de laatste jaren uit zijn jasje gegroeid, waardoor de bedrijfsnaam niet volledig de lading dekte. Dit is dan ook direct de voornaamste reden van de naamswijziging. Daarnaast zijn wij er volledig van overtuigd dat de nieuwe naam zal bijdragen aan de verdere groei van het bedrijf en de professionelere uitstraling!

Waar komt de naam LEQUAL vandaan?

LEQUAL is een creatie van meerdere kernwaarden die bij ons passen:
✓ Long term: met het oog op de lange termijn
✓ EQUAL: gelijkmatige aanbreng van onze dienstverlening
✓ QUALity: constante kwalitatieve service

Wat betekent dit voor jou?

Voor jou zal er helemaal niets veranderen, wij blijven doen waar we goed in zijn! Vanaf 1 maart 2016 blijven wij verder gaan met het leveren van kwalitatieve dienstverlening en de bijbehorende service.

Internetbureau Rick Burgers wordt LEQUAL
5.7 (56.67%) 6 Beoordelingen

Over Rick Burgers

Oprichter en Eigenaar van LEQUAL.

Actief op online marketing gebied sinds 2008. Enorm veel geleerd door te doen: "trial and error". Altijd opzoek naar kansen en innovatie!

Bekijk alle berichten