Hoog in Google

U heeft een website en u wil hoog in Google terechtkomen zodat uw doelgroep en potentiële klanten u kunnen vinden en bereiken. Daarvoor is een goede positionering op relevante zoekwoorden van essentieel belang. Zoekmachine optimalisatie is een effectief hulpmiddel om dat doel te behalen. LEQUAL kan u op dat gebied helpen. Samen bedenken we een strategie om uw website hoger in Google te laten komen zodat u online meer succes heeft.

Waarom is het belangrijker om hoog in Google te komen?

CTREen goede positionering in de zoekresultaten vergroot uw online business. Ongeveer 90% van de internetgebruikers blijft enkel op de eerste pagina van Google om informatie te zoeken. Hoe hoger een resultaat staat op deze pagina, hoe groter de kans is dat daarop wordt geklikt. Dat betekent dus meer bezoekers en waarschijnlijk ook meer omzet. Om dat doel te bereiken moet u wel geduldig zijn en kennis van zaken hebben. Het is een lastige en tijdrovende klus om uw website hoog in Google te krijgen.

LEQUAL kan dit voor u uit handen nemen. Wij beschikken over specialisten die de online vindbaarheid van uw website kan verbeteren. Dit zijn onze SEO en SEA specialisten. U kunt namelijk op twee manieren hoger komen in Google: organisch en door middel van advertenties. Bij advertenties betaalt u per klik, maar dan staat uw website wel direct hoog in Google. Dit is enkel het geval als het op een goede manier uitgevoerd wordt. Organisch is gratis, maar er moeten veel stappen doorlopen worden om goede posities in Google te krijgen. Zo moet de techniek, content en linkbuilding goed worden uitgevoerd. Door dit op een correcte wijze te doen komt uw website bovenaan in Google te staan op relevante zoekwoorden voor uw bedrijf. Aangezien bijna iedereen gebruik maakt van zoekmachines en Google een marktaandeel van 90% heeft, is het de ideale manier om onder de aandacht te komen van potentiële kopers.

Hoe verbeteren wij uw online vindbaarheid?

Er zijn meerdere manieren mogelijk om uw website hoog in Google te krijgen. Zoekmachine optimalisatie is één van de belangrijkste en effectiefste manieren om dat te bewerkstelligen. Het doel is om door middel van relevante zoekwoorden bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Dit kan middels diverse manieren. Wat zijn de effectiefste manieren?

Technische SEO

Alles begint bij de website. Uw website moet technisch perfect zijn om hoog te scoren in Google. Allereerst moet het voor de Google robot mogelijk zijn om uw website te crawlen. Zorg daarom dat u geen blokkades heeft voor pagina´s die u gecrawlt wil hebben in het robots.txt bestand. Daarnaast heb je te maken met een bepaald crawl budget. Hoe meer budget u heeft, hoe meer er ook gecrawld kan worden. Door de snelheid van de website te verbeteren en het gebruik van Javascript te beperken kunt u meer crawl budget genereren.

Veel websites hebben het al, maar om hoger in Google te ranken met uw website is het belangrijk dat uw website HTTPS wordt gemaakt. HTTPS is een beveiligde verbinding dat bezoekers ervan verzekerd dat alleen de bezoeker en de website de informatie kunnen zien. Hierdoor kunnen bezoekers op een veilige manier een transactie doen.

HTTPS

Het is ook belangrijk dat je de goede statuscodes meegeeft aan pagina´s op de website. Als je veel 404 pagina´s op je website hebt, kan dit ervoor zorgen dat een Google Robot niet uw hele website indexeert. De Google Robot loopt vast. Om dit te voorkomen kunt u in veel gevallen deze 404 pagina omleiden naar een goede pagina op uw website.

Content marketing

Content is één van de krachtigste manieren om via de organische zoekresultaten hoog in Google te verschijnen. U moet ervoor zorgen dat u relevante informatie toont waar uw doelgroep en potentiële klanten naar op zoek zijn. Dit kan middels teksten, video’s en afbeeldingen. Het is belangrijk dat de content uniek en relevant is en dat duplicate content voorkomen wordt, aangezien Google dit afstraft. Het is van belang dat de content op de website echt waarde biedt voor de bezoeker. Bij LEQUAL bent u aan het juiste adres als het gaat om het uitbesteden van content marketing. Wij streven enkel naar kwalitatieve content waar uw doelgroep echt iets aan heeft. Door het bieden van relevantie informatie wordt uw website sneller gevonden en bent u beter bereikbaar. Dit vergroot uiteindelijk uw online succes.

Linkbuilding

Een andere effectieve manier hoe wij uw online vindbaarheid kunnen verbeteren is door middel van linkbuilding. Een positionering wordt voor ongeveer 50% bepaald door inkomende links. Bij het vergaren van backlinks draait het om kwaliteit en relevantie. Voor Google moet het logisch zijn welke link er wordt aangevraagd. Bij LEQUAL staan deze begrippen centraal. Wij streven er naar om het optimale resultaat te behalen. Met een doelgerichte linkbuilding strategie kunnen wij ervoor zorgen dat u op de belangrijkste zoekwoorden hoger in Google verschijnt. Linkbuilding is niet alleen maar het vergaren van backlinks. Op de website moet er ook een goede en duidelijke interne linkstructuur zijn. Bezoekers moeten gemakkelijk kunnen navigeren op je website.

 

hoog-in-google

Adverteren in Google

LEQUAL is ook gespecialiseerd in het adverteren in Google. Door onze kennis vinden wij kansen in de markt en zorgen wij ervoor dat u bovenaan in Google komt op relevante zoekwoorden voor uw website. Tegelijkertijd  zorgen wij ervoor dat de kosten niet te hoog worden. Dit doen wij allereerst door de kwaliteitsscore te verbeteren. De kwaliteitsscore is zeer belangrijk voor de kosten die je betaald per klik. Een verbetering van de kwaliteitsscore kan u veel geld schelen. Om de kwaliteitsscore te verbeteren wordt er onder andere gekeken naar uw website , de advertentie en of de landingspagina aansluit op de advertentie.  Niet alleen verlaagt dit de kosten, maar zal het ook meer omzet opleveren via Google Ads.

Natuurlijk wilt u niet het einde van de maand een enorm bedrag kwijt zijn aan Google Ads, zonder dat u er iets van weet. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om een maandelijks budget in te stellen. Het kan echter zo zijn dat het slimmer is om het maandelijks budget aan te passen, omdat dit naar verwachting ook meer zal opleveren. LEQUAL kijkt naar de kansen in Google Ads en zal een deskundig advies geven om zo succesvol te worden met advertenties in Google.

Neem contact op met onze SEA-specialist om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Google Ads en als u meer wilt weten over de kwaliteitsscore of het verbeteren van uw advertenties.

Wilt u hoog in Google komen door LEQUAL?

Met de expertise van LEQUAL bent in u in goede handen als gaat het om het verbeteren van uw online vindbaarheid. Wij hebben een gedreven team met specialisten die beschikken over de benodigde kennis om uw website hoog in Google te laten scoren. Samen bedenken we een effectieve strategie om uw online succes te vergroten. Onze aanpak is zeer persoonlijk en u heeft altijd inzicht in de werkzaamheden en de behaalde resultaten. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet kunnen we u binnenkort helpen om meer bezoekers en omzet te genereren.