Hoog in Google

U heeft een website en u wil hoog in Google terechtkomen zodat uw doelgroep en potentiële klanten u kunnen vinden en bereiken. Daarvoor is een goede positionering op relevante zoekwoorden van essentieel belang. Zoekmachine optimalisatie is een effectief hulpmiddel om dat doel te behalen. LEQUAL kan u op dat gebied helpen. Samen bedenken we een strategie om uw website hoger in Google te laten komen zodat u online meer succes heeft.

Waarom is het belangrijker om hoog in Google te komen?

Een goede positionering in de zoekresultaten vergroot uw online business.  Ongeveer 90% van de internetgebruikers blijft enkel opctr de eerste pagina van Google om informatie te zoeken. Hoe hoger een resultaat staat op deze pagina, hoe groter de kans is dat daarop wordt geklikt. Dat betekent dus meer bezoekers en waarschijnlijk ook meer omzet. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Om dat doel te bereiken moet u wel geduldig zijn en kennis van zaken hebben. Het is een lastige en tijdrovende klus om uw website hoog in Google te krijgen. LEQUAL kan dit voor u uit handen nemen. Wij beschikken over specialisten die de online vindbaarheid van uw website kan verbeteren.

Hoe verbeteren wij uw online vindbaarheid?

Er zijn meerdere manieren mogelijk om uw website hoog in Google te krijgen. Zoekmachine optimalisatie is één van de belangrijkste en effectiefste manieren om dat te bewerkstelligen. Het doel is om door middel van relevante zoekwoorden bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Dit kan middels diverse manieren. Wat zijn de effectiefste manieren?

Content marketing

Content is één van de krachtigste manieren om via de organische zoekresultaten hoog in Google te verschijnen. U moet ervoor zorgen dat u relevante informatie toont waar uw doelgroep en potentiële klanten naar op zoek zijn. Dit kan middels teksten, video’s of afbeeldingen. Bij LEQUAL bent u aan het juiste adres als het gaat om het uitbesteden van content marketing. Wij streven enkel alleen naar kwalitatieve content waar uw doelgroep echt iets aan heeft. Door het bieden van relevantie informatie wordt uw website sneller gevonden en bent u beter bereikbaar.  Dit vergroot uiteindelijk uw online succes.

Linkbuilding

Een andere effectieve manier hoe wij uw online vindbaarheid kunnen verbeteren is door middel van linkbuilding. Een positionering wordt voor ongeveer 50% bepaald door inkomende links. Bij het vergaren van backlinks draait het om kwaliteit en relevantie. Voor Google moet het logisch zijn welke link er wordt aangevraagd. Bij LEQUAL staan deze begrippen centraal. Wij streven er naar om het optimale resultaat te behalen. Met een doelgerichte linkbuilding strategie kunnen wij ervoor zorgen dat u op de belangrijkste zoekwoorden hoger in Google verschijnt.

hoog-in-google

Wilt u hoog in Google komen door LEQUAL?

Met de expertise van LEQUAL bent in u in goede handen als gaat het om het verbeteren van uw online vindbaarheid. Wij hebben een gedreven team met specialisten die beschikken over de benodigde kennis om uw website hoog in Google te laten scoren. Samen bedenken we een effectieve strategie om uw online succes te vergroten. Onze aanpak is zeer persoonlijk en u heeft altijd inzicht in de werkzaamheden en de behaalde resultaten. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet kunnen we u binnenkort helpen om meer bezoekers en omzet te genereren.