Gratis SEO check

Haal je het maximale rendement uit je website of merk je dat er nog veel online kansen liggen? Met onze gratis SEO check weet je binnen een paar minuten tijd hoe jouw website ervoor staat en hoe deze scoort binnen de zoekmachines. Wat is een SEO check? Hier kan je snel zien op welke punten jouw website goed scoort en waar er  nog verbeteringen mogelijk zijn. Doe de gratis SEO check en kom erachter hoe jouw website naar de top van de zoekresultaten kan worden gebracht.

Waarom een SEO check scan?

Uiteraard wil je van ons weten waarom zoekmachine optimalisatie zo belangrijk voor jouw organisatie is. Onderstaand vind je een aantal redenen waarom zoekmachine optimalisatie noodzakelijk is om online verder te groeien.

✓ Maar liefst 96% van alle mensen die in Google zoekt, gaat niet verder dan de top 10.
✓ Merken die organisch goed vindbaar zijn worden gezien als betrouwbare merken binnen de branche.
✓ Duurzame groei van bezoekersaantallen en van jouw organisatie.

Voordelen SEO check

✓ Gratis
✓ Website wordt gecheckt op alle belangrijke SEO aspecten (autoriteittechnische SEO, content, )
✓ Perfect inzicht middels een rapportage

 

Hoe werkt de gratis SEO check?

De gratis SEO check van LEQUAL werkt heel eenvoudig. Via de pop-up die in beeld verschijnt vul je de onderstaande velden in:
• URL
• Zoekwoord
• E-mailadres
• Naam
• Telefoonnummer

Vervolgens gaat onze SEO tool voor jou aan de slag en ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met een rapportage over alle bevindingen voor jouw website. In de mail verschijnt er een kort overzicht met waar jouw website goed, gemiddeld of slecht op scoort. Mocht je een uitgebreidere versie willen zien met alle SEO punten, open dan de complete rapportage die in de bijlage is meegestuurd.

Waar kijkt de SEO scan naar?

De SEO scan is in het leven geroepen om te kijken hoe jouw website er momenteel voor staat. Er wordt een SEO analyse gemaakt van alle belangrijke punten die nodig zijn om hoog in Google te komen. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken of er voldoende zoekwoorden terugkomen in de content en andere SEO velden, hoe de website op technisch vlak scoort en of er gebruik wordt gemaakt van afbeeldingen.

Maar niet alleen On-page factoren komen aan bod. Ook bekijkt de SEO scan hoe de website daarbuiten actief is. Krijgt de website voldoende externe links? Is de website regelmatig actief op social media? Een combinatie van On- en Off-page factoren bepaalt uiteindelijk hoe goed een website scoort en welke positie deze krijgt in de Google rankings.

Waarom een SEO analyse uitvoeren?

Indien je een website hebt wil je dat deze online vindbaar wordt gemaakt in de zoekresultaten zodat de doelgroep en potentiële klanten je weten te bereiken. Een goede positionering op de juiste zoekwoorden is dan van cruciaal belang. Met een SEO analyse weet je precies hoe jouw website ervoor staat op de belangrijkste keywords en op welke aspecten jouw website wel en niet goed scoort. Tijdens de SEO check wordt jouw website van A-Z onder de loep genomen zodat je precies weet hoe de situatie is. Dit is cruciale informatie om uiteindelijk de slechte punten aan te pakken en te optimaliseren zodat jouw website straks wel goed gaat ranken in de zoekresultaten.

SEO optimalisatie laten uitvoeren?

Nadat de SEO scan is uitgevoerd weet je precies op welke punten jouw website goed en slecht scoort. De volgende stap in dit proces is het bedenken of je de website verder wil optimaliseren zodat alle slechte punten worden verbeterd. Dit is vaak een tijdrovende klus en het vergt de benodigde kennis om een complete SEO optimalisatie uit te voeren. Op dit vlak kan LEQUAL jou helpen. De SEO specialisten van LEQUAL zijn goed getraind en weten wat er voor nodig is om jouw website helemaal te optimaliseren zodat deze goed gaat scoren in de zoekresultaten van Google.

Onze werkwijze is geheel transparant en afgestemd op jouw situatie. Mocht je op het gebied van zoekmachine optimalisatie meer informatie willen, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten. Wij staan je graag te woord en willen samen met jou de juiste strategie bedenken om online succes te behalen.