Gratis SEA check

Heb je het idee dat er op dit moment onnodig kosten worden gemaakt of wil je weten of de campagnes optimaal presteren? Via onze gratis SEA check krijg je een analyse over het account en kom je te weten of op dit moment het maximale uit de campagnes wordt gehaald.

Waarom de SEA check?

Google Ads (AdWords) is een kanaal waarmee je relatief snel veel bezoekers naar je website kunt sturen. Het gevaar is echter dat er ook snel veel budget uitgegeven kan worden als het account niet continu wordt bijgestuurd. We merken dat Google Ads nog te vaak niet juist wordt opgezet en dat de campagnes niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Het is een kanaal dat veel bijsturing nodig heeft om het maximale uit het account te halen. Hierdoor is de kans groot dat er onnodig veel budget wordt uitgegeven.

  • Het is volledig vrijblijvend
  • Onze specialisten geven nuttige tips waar je direct wat mee kunt
  • Haal meer rendement uit je Google Ads budget

Hoe werkt de SEA check?

Onze specialisten nemen vrijblijvend een kijkje in het account en geven in een duidelijk overzicht aan wat de verbeterpunten zijn om een hogere ROI te behalen. Nadat wij het Google Ads account ID hebben ontvangen en jij ons toegelaten hebt tot het account kijken wij naar de volgende punten:

  • Is het account overzichtelijk en juist ingedeeld
  • Wordt er ingezet op de juiste zoekwoorden en wordt er niet onnodig veel budget uitgegeven aan irrelevante zoekwoorden
  • Zijn de tekstadvertenties optimaal ingericht
  • Zijn er nog kansen die niet worden benut

Gratis SEA check laten uitvoeren?

Nadat de SEA check is uitgevoerd weet je exact op welke punten het Google Ads account geoptimaliseerd kan worden. Zoals eerder aangegeven is het goed inzetten van Google Ads een tijdrovende klus en zeker niet iets om naast de dagelijkse werkzaamheden ‘even’ aan te zetten. Het Google Ads team van LEQUAL is hier dagelijks mee bezig en zijn altijd up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen.

Onze specialisten staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan!