Virtual reality video

Potentiële klanten een virtuele wereld voorschotelen. Dit idee lijkt misschien wat ver weg, maar is toegankelijker dan ooit. Door de enorme ontwikkelingen die gemaakt zijn in de wereld van Virtual Reality is de techniek nu toegankelijk voor consumenten met een Samsung telefoon, of gamers met een Playstation. Consumenten maken dus al volop gebruik van Virtual Reality, voor bedrijven is dit de unieke kans om hun producten en diensten aan te bieden. Omdat Virtual Reality marketing nog in vroege fase verkeerd kunnen organisaties zich hiermee onderscheiden van concurrenten door levensechte beleving aan te bieden aan (potentiële) klanten.

Neem contact met ons op

VR video content voor jouw organisatie?

Virtual Reality is een techniek waarbij de illusie wordt gecreëerd dat de gebruiker zich in een compleet andere (virtuele) wereld bevindt. Dit is mogelijk doordat de VR-bril twee verschillende beelden toont, één beeld voor ieder oog. Hierdoor creëert de VR-bril een adembenemende 3D-wereld waarin letterlijk niets te gek is.

Door de enorm snelle ontwikkeling van Virtual Reality wordt het in de nabije toekomst zelfs mogelijk om geuren toe te voegen voor een optimale beleving. Tevens zijn er goede ontwikkelingen op het gebied van interactie waardoor bedrijven engagement opwekken bij klanten, wat natuurlijk een prima doelstelling is.

Het maken van VR-content is een grote stap in race om de klant te winnen. Door de enorme concurrentie binnen veel branches wordt het steeds lastiger voor organisaties om zichzelf te onderscheiden. Door de klantreis van prospects te beïnvloeden met VR-content kun je een unieke ervaring creëren bij deze potentiële klanten. Deze ervaring staat geprint in het brein van de gebruiker en hierdoor wordt er merkvoorkeur gecreëerd. Het effect hiervan is positieve mond-tot-mond reclame, de unieke ervaring wordt gedeeld met vrienden en familie en hierdoor kun je potentiële klanten bewust maken van jouw organisatie.

De voordelen van Virtual Reality content:

  • Engagement opwekken bij gebruikers
  • Merkvoorkeur/merktrouw opwekken
  • Mond-tot-mond reclame
  • Onderscheiden van concurrentie

Video marketing specialist

Thomas Bakker

Door onze ervaring toe te passen helpen we jouw doelstellingen te behalen! Benieuwd wat video voor jouw organisatie kan betekenen?

085-3030244

Virtual Reality shopping

Virtual Reality is niet alleen interessant voor entertainment, ook kan de techniek worden gebruikt bij het verkopen van producten. Steeds meer dure producten zoals auto’s en meubels worden verkocht via het internet. Hetgeen wat mensen tegenhoudt om niet massaal al hun producten via het internet te kopen is de beleving die ze wel in fysieke winkels vinden. Deze beleving kan echter wel gecreëerd worden met Virtual Reality en hierdoor is Virtual Reality shopping een doorbraak voor online winkelen.

De toekomst van Virtual Reality shopping ligt bij producten waarbij de klant naar beleving zoekt. Denk aan het kopen van een nieuwe auto. Door de klant de mogelijkheid te geven om zich online in de auto te wanen, of natuurlijk een ander product, bereik je al de bovengenoemde voordelen. De technologie blijft zich ontwikkelen, ontwikkelt jouw organisatie zich mee?

Strategie & Boodschap bepalen

De eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan bespreken we de boodschap die graag wil overbrengen aan jouw doelgroep.

Strategie ontwikkelen

Na het bepalen wie jouw doelgroep is en wat je wil overbrengen, is de volgende stap het bedenken van een doeltreffende video marketing strategie. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken wat er mogelijk is met video marketing.

Video campagne opstarten

Het type video kan doorslaggevend zijn om de juiste doelgroep aan te spreken een krachtige boodschap over te brengen. Daarom willen we de complete video campagne van begin tot eind goed inrichten en managen zodat we zeker weten dat deze succes gaat opleveren.

Video content verspreiden

De doelgroep bereik je door het inzetten van de juiste kanalen. Samen bepalen we welke kanalen we gaan inzetten om de juiste mensen te bereiken en hoe we de video content gaan verspreiden.

Virtual Reality video uitbesteden?

Zelf een Virtual Reality film maken is erg lastig, hiervoor heb je de juiste hardware en kennis nodig. Wil je een serieuze VR-ervaring overbrengen bij de consument? Dan is het in dit geval raadzaam om onze VR-experts in te schakelen. Wij zijn een video marketing bureau uit Amsterdam met ervaring bij het maken van Virtual Reality video’s. Door gezamenlijk een plan op te stellen kunnen wij samen jouw online doelstellingen behalen.

 Kennis en ervaring: op de hoogte van alle ontwikkelingen en weten deze op de juiste manier toe te passen.
 Betrokkenheid: we houden van snel schakelen, proactief handelen en een persoonlijke benadering.
 Efficiënt & Kostenbesparend: we zijn vele malen voordeliger dan andere aanbieders van Virtual Reality video’s.

Zijn we trots op.

Klanten