Video Marketing

Expert: Thomas Bakker

Op zoek naar een snelle en effectieve manier om de aandacht van jouw doelgroep te trekken? Dan biedt het inzetten van video marketing de ideale uitkomst. Door video’s te gebruiken om een boodschap over te brengen aan de doelgroep zorg je ervoor dat de aandacht langer wordt vastgehouden. Video’s voegen meer beleving toe aan een product of dienst en daardoor is de kans groot dat een potentiële klant meer interesse krijgt. Uiteindelijk resulteert dit in een hogere conversie.

Wat is video marketing?

Video marketing is een unieke manier om een passende boodschap over te brengen aan de juiste doelgroep. Hiermee kun je mensen informeren en overtuigen van een bepaald product of dienst. Een virtuele boodschap is vaak krachtiger waardoor er meer beleving ontstaat. Video’s kunnen het verschil maken om klanten aan je te binden waardoor je een hogere conversie krijgt. De komende jaren zal video marketing steeds meer terrein winnen en zullen steeds meer bedrijven overstappen op een andere strategie om zo hun producten of diensten te promoten.

Video marketing specialist

Thomas Bakker

Door onze ervaring toe te passen helpen we jouw doelstellingen te behalen! Benieuwd wat video voor jouw organisatie kan betekenen?

085-3030244

Welke soorten video content zijn er?

Video’s zijn onderdeel van content marketing en het inzetten van video’s is een krachtige manier om jouw boodschap te verkondigen aan jouw doelgroep. Vandaar dat veel bedrijven video content marketing in willen zetten om hun producten en diensten te promoten en daardoor hun conversie kunnen verhogen. Nu zijn er verschillende soorten video’s die je kunt inzetten om jouw doelen te behalen. Bij ons maken we onderscheid in de volgende soorten video’s:

Naast bovengenoemde mogelijkheden zijn er nog meer video’s die wij kunnen realiseren voor jouw organisatie. Zo is het mogelijk om een gepersonaliseerde video te laten maken die helemaal is afgestemd op jouw wensen. Ook kunnen we video brochures, commercials of testimonials ontwikkelen waarmee je online succes kunt behalen. Aan de hand van jouw doelstellingen en de strategie die we ontwikkelen bepalen we welke video het meest is geschikt voor jouw organisatie.  

Waarom video marketing inzetten?

Het inzetten van video marketing wordt door steeds meer bedrijven gedaan. Zij zien de voordelen om online succes te kunnen behalen aan de hand van video content. We zijn ons daar ook van bewust en willen jou graag helpen om een online video marketing en advertising strategie te ontwikkelen die aansluit bij de doelstellingen van jouw onderneming. Het inzetten van video’s levert namelijk de volgende voordelen op:

  • Juiste boodschap overbrengen aan de juiste doelgroep
  • Langer de aandacht vasthouden
  • Meer beleving bij jouw producten of diensten
  • Meer naamsbekendheid creëren
  • Meer traffic naar jouw website en andere online kanalen
  • Hogere conversies
  • Groeiende markt

Video’s leveren ten opzichte van andere soorten content de meeste voordelen op. Bovendien dragen video’s ook bij aan de gebruiksvriendelijkheid waardoor dit weer invloed kan hebben op jouw SEO strategie en daarmee jouw organische vindbaarheid. Het is zeker het overwegen waard om vandaag te starten met video marketing.

Strategie & Boodschap bepalen

De eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan bespreken we de boodschap die graag wil overbrengen aan jouw doelgroep.

Strategie ontwikkelen

Na het bepalen wie jouw doelgroep is en wat je wil overbrengen, is de volgende stap het bedenken van een doeltreffende video marketing strategie. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken wat er mogelijk is met video marketing.

Video campagne opstarten

Het type video kan doorslaggevend zijn om de juiste doelgroep aan te spreken een krachtige boodschap over te brengen. Daarom willen we de complete video campagne van begin tot eind goed inrichten en managen zodat we zeker weten dat deze succes gaat opleveren.

Video content verspreiden

De doelgroep bereik je door het inzetten van de juiste kanalen. Samen bepalen we welke kanalen we gaan inzetten om de juiste mensen te bereiken en hoe we de video content gaan verspreiden.

Video marketing bureau inschakelen?

Het maken van een goede en overtuigende video is geen eenvoudige opgave. Er komen veel aspecten bij kijken waar de juiste kennis en middelen voor nodig zijn. In dat geval is het raadzaam om een video marketing bureau in te schakelen. Wij zijn een video marketing agency uit Amsterdam en Utrecht die weten hoe het is om video’s op een juiste manier in te zetten en te gebruiken. Meerdere klanten hebben wij al geholpen om door middel van de juiste video een passende boodschap over te brengen aan hun doelgroep. Hierdoor hebben ze meerdere successen mee geboekt en hogere conversies gerealiseerd. Om te bepalen welk type video het meest geschikt is voor jouw organisatie, hanteren we een bepaald traject om dat van begin tot eind te bepalen. Hoe gaan wij te werk?

Zijn we trots op.

Klanten