Video advertising

Video Advertising

Online video advertising groeit enorm en er vindt een duidelijke verschuiving plaats van televisiekanalen naar digitale video platformen met videocontent (bijv. Netflix en Videoland).
Het adverteren via video is enorm interessant geworden door de opkomst van alle sociale platformen en de activiteit en loyaliteit van deze gebruikers. Door de opkomst van de smartphone is het ook zeer eenvoudig geworden om zelf videocontent te maken en te plaatsen op deze sociale platformen. Voor adverteerders is dit dus een uitgelezen kans om de juiste boodschap op het juiste moment voor de juiste doelgroep te tonen!

Neem contact met ons op

Wat zijn video ads?

Video ads zijn advertenties in de vorm van video die getoond worden op video platformen. Youtube is de meest bekende en nog steeds het grootste platform als het gaat om videocontent en dus ook het meest interessant voor adverteerders. Er zijn verschillende formaten en varianten beschikbaar om te adverteren op Youtube.

Videocontent kanalen

Via onderstaande kanalen is het zeer interessant om via video content jouw doelgroep te bereiken:

Waarom starten met video adverteren?

Online video is enorm aan het groeien en in de toekomst zal er steeds meer traffic afkomstig zijn vanaf online video ads en video kanalen. Video is inspirerend en verhelderend voor de uitleg van producten of diensten. Uit onderzoek blijkt dat het overbrengen van een boodschap via een video ook veel effectiever is dan het tekstueel en met afbeeldingen overbrengen van een boodschap. Voor je met video’s kunt adverteren is het natuurlijk noodzakelijk dat je als bedrijf wel video’s tot je beschikking hebt die je kunt inzetten om te starten met video marketing.

Video advertising specialist

Lennart van der Leest

Door onze ervaring toe te passen en te combineren met data weten we in iedere situatie een hoog rendement te behalen! Benieuwd of jouw video campagnes optimaal zijn ingericht? Wij kunnen een vrijblijvende review uitvoeren!

085-3030244

Voordelen van online video advertising

De voordelen van video ads zijn enorm. Door video mee te nemen binnen jouw gehele advertising strategie kun je profiteren van de zeer gerichte (re)targeting opties die het biedt. Daarnaast zijn de kosten relatief laag te noemen ten opzichte van traditionele TV reclames. Youtube is momenteel, op Google na, de grootste zoekmachine ter wereld en heeft dus een enorm bereik wat veel bedrijven nog niet (voldoende) benutten.

Behaal een hogere conversie!

Uit onderzoek blijkt dat ruim 70% van de mensen die een video van een product of dienst bekijkt direct na de video een conversie doet. Dat is de kracht van effectieve video ads!

Inspirerend & Verhelderend

Een video boodschap worden 60.000 keer sneller verwerkt en opgenomen door het brein t.o.v. een tekstuele boodschap. Het is voor de doelgroep gemakkelijker en beter te begrijpen wat de noodzaak van jouw product of dienst is.

Bereik meer en creëer betrokkenheid

In de digitale wereld van vandaag is jouw doelgroep erg ongeduldig geworden. Standaard banners zijn niet meer voldoende en met video ads kun je meer mensen bereiken en een hogere betrokkenheid creëren.

Zijn we trots op.

Klanten