Verkopen via Wish

Wish is het grootste mobiele marktplaats van de wereld. Wish heeft alleen al in Europa 175 miljoen gebruikers en er vinden meer dan 2 miljoen transacties plaats over de hele wereld. Volgens het bedrijf komen er per dag 350.000 nieuwe gebruikers bij. Kortom, Wish is een platform waar veel kansen liggen voor webshops, ook voor webshops in Nederland. Sinds 2018 heeft Wish een kantoor geopend in Amsterdam om te groeien in de Europese markt en om lokale webwinkeliers aan te trekken. Door de kennis die wij hebben van dit wereldwijde mobiele platform, kunnen wij je geheel ontzorgen in het aanbieden van jouw producten op Wish.

Neem contact met ons op

Het succes van Wish

Hoewel het bedrijf pas sinds 2011 bestaat heeft Wish al miljoenen dagelijkse gebruikers. Het succes van het bedrijf is met name toe te wijden aan de oprichter Peter Szulczewski. Voordat Peter begon met Wish was hij jaren werkzaam bij Google en de kennis die hij daar heeft opgedaan, heeft hij meegenomen naar Wish. Het bedrijf onderscheidt zich ten opzichte van andere bedrijven als Amazon en Alibaba, doordat het goedkope producten aanbiedt van kleine winkels/webshops, die via hun platform kunnen verkopen.

Wish heeft naast een webshop ook een applicatie die door veel mensen gebruikt wordt. De strategie van Wish heeft er zelfs voor gezorgd dat ze in meer dan veertig landen de meest gebruikte shopping applicatie zijn. De strategie voldoet dus aan de vraag van consumenten over de hele wereld. Een andere reden waarom Wish zo succesvol is geworden, is door gebruik te maken van social media. Wish is namelijk een van de grootste Facebook adverteerders van de wereld en bereikt hiermee miljoenen mensen per dag. De focus van Wish ligt in vergelijking van andere bedrijven volledig op millennials. Hier wordt ook met name op getarget met hun Facebook advertenties.

Producten verkopen in elke branche

Wish heeft een groot aanbod in verschillende soorten producten. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het online bestellen bij Wish. Je kan er van alles kopen en verkopen. Van een neustrimmer tot parfum en van een spelcomputer tot woondecoratie. Ook voor specifieke producten, zoals een drone of led verlichting, kan je terecht bij Wish shop. Doordat je op het mobiele marktplaats van de wereld zoveel kan kopen, is het zeer aantrekkelijk voor webshops in verschillende branches om hun producten aan te bieden via Wish.

 

Wish Specialist

Lennart van der Leest

Door onze ervaring toe te passen en te combineren met data weten we in iedere situatie een hoog rendement te behalen! Benieuwd of jouw Wish campagnes optimaal zijn ingericht? Wij kunnen een vrijblijvende review uitvoeren!

085-3030244

Waarom jij moet kiezen voor Wish

Er zijn een aantal redenen waarom jij moet kiezen voor de diensten van Wish. Allereerst het bereik dat het grootste mobiele marktplaats van de wereld heeft. Wish laat de producten die je via het platform wil verkopen aan miljoenen mensen zien. Daarnaast wordt er getarget op relevante bezoekers voor je producten. Wish baseert dit op basis van de demografische kenmerken, koopgedrag en de verlanglijst van de bezoeker.

Het verkopen van je producten op Wish heeft nog meer voordelen. Je betaalt namelijk pas voor de service van Wish als je ook daadwerkelijk producten verkoopt. Hierdoor heb je geen hoge kosten voor het plaatsen van een advertentie en hoef je ook geen maandelijks bedrag te betalen om gebruik te maken van het platform. Als je een product verkoopt moet je ongeveer 15% commissie afstaan aan Wish.

Betrouwbaarheid Wish

Op het internet zijn er veel positieve en negatieve verhalen te lezen over Wish. De negatieve verhalen komen vaak van consumenten die hun producten niet geleverd krijgen of die toch een hoger bedrag moeten betalen dan eerder werd aangegeven. Doordat Wish een marktplaats is en hierdoor niet verantwoordelijk is voor de bedrijven die de producten leveren, zijn deze negatieve verhalen niet de schuld van Wish. Als je een webshop hebt die producten wil verkopen via het platform, is Wish een zeer betrouwbaar bedrijf.

Behaal een hogere omzet!

Door te verkopen via Wish kun je (wereldwijd) enorm veel extra omzet behalen. Wish is dan ook de uitgelezen kans voor organisaties met ambitie en de drang om te groeien.

Geautomatiseerd proces

Adverteren op Wish kan al zonder dat het enorm veel tijd hoeft te kosten. Het proces kan (gedeeltelijk) geautomatiseerd worden middels het gebruik van een productfeed.

Bereik & hogere naamsbekendheid

Door producten aan te bieden via marketplaces als Wish kun je profiteren van al het bestaande verkeer op het kanaal en scheelt dat kosten en geld om een product te vermarkten.

Adverteren op Wish

Doordat veel bedrijven de voordelen van Wish inzien, is er ook veel concurrentie. Wij kunnen je helpen om de strijd van de concurrentie te winnen en succesvol te zijn op dit platform. Veel bedrijven hebben namelijk te weinig kennis van het platform om op een slimme manier producten te tonen aan de doelgroep of hebben simpelweg geen tijd om deze werkzaamheden uit te voeren. Wij kunnen deze bedrijven helemaal ontzorgen. Door de kennis die wij van marketing en het platform hebben, kunnen wij op een effectieve en succesvolle manier jouw producten verkopen via Wish. Bovendien kunnen wij door middel van automatisering zorgen voor het meest actuele aanbod van je webshop op Wish. Daarnaast is het ook mogelijk om Google Adwords campagnes op te laten zetten door ons. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over Wish en de mogelijkheden die het jou kan bieden.

Zijn we trots op.

Klanten