Promotiefilm

Ben je op zoek naar een methode om jouw bedrijf te promoten? Heb je weleens aan een promotiefilm gedacht? Promotiefilms zijn ideaal om in te zetten om producten en diensten onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Bovendien stimuleert video om sneller tot actie over te gaan waardoor je een hogere conversie kunt behalen. Interesse om een promotiefilm te laten maken? Wij helpen je graag met dit proces en neemt dit voor jou uit handen. Met een doeltreffende strategie gaan we ervoor zorgen dat je een promotievideo krijgt die aansluit bij jouw organisatie.

Neem contact met ons op

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm is een uitstekende manier om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Aan de hand van een korte en bondige boodschap vertel je waar jouw organisatie voor staat en waarom ze bij jou moeten komen in plaats van bij de concurrenten. Dit leidt weer tot hogere conversies waarmee je meer omzet genereert. Promotiefilms zijn uitermate geschikt om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten en een breder publiek te bereiken. Vergeleken met commercials duren promotiefilms net even wat langer waarbij je meer ingaat op het verhaal achter jouw onderneming. Ideaal om meer beleving te creëren bij potentiële en huidige klanten.

Waarom een promotiefilm maken?

Uiteraard ben je op zoek naar een effectieve manier om onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep, zodat ze op de hoogte zijn van alle producten of diensten. Hoe doe je dat? Een promotiefilm is daar een uitstekend middel voor. Met een promotievideo is succes gegarandeerd. Op een doeltreffende wijze kan je jouw organisatie promoten door een video te tonen aan jouw potentiële klanten. Daarnaast heeft een promotiefilm nog een aantal voordelen:

 • Afgestemd op de juiste doelgroep
 • Meer beleving bij jouw producten of diensten
 • Meer naamsbekendheid creëren
 • Meer traffic naar jouw website en andere online kanalen
 • Hogere conversies
 • Groeiende markt

Promotiefilm expert

Thomas Bakker

Door onze ervaring toe te passen helpen we jouw doelstellingen te behalen! Benieuwd wat video voor jouw organisatie kan betekenen?

085-3030244

Strategie & Boodschap bepalen

De eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan bespreken we de boodschap die graag wil overbrengen aan jouw doelgroep.

Strategie ontwikkelen

Na het bepalen wie jouw doelgroep is en wat je wil overbrengen, is de volgende stap het bedenken van een doeltreffende video marketing strategie. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken wat er mogelijk is met video marketing.

Video campagne opstarten

Het type video kan doorslaggevend zijn om de juiste doelgroep aan te spreken een krachtige boodschap over te brengen. Daarom willen we de complete video campagne van begin tot eind goed inrichten en managen zodat we zeker weten dat deze succes gaat opleveren.

Video content verspreiden

De doelgroep bereik je door het inzetten van de juiste kanalen. Samen bepalen we welke kanalen we gaan inzetten om de juiste mensen te bereiken en hoe we de video content gaan verspreiden.

Promo video laten maken door een bureau?

Het maken van een promotiefilm is een tijdrovende en ingewikkelde klus. Bovendien heb je daar de benodigde kennis en middelen voor nodig. In dat geval kan je bij ons een promo video laten maken. Onze specialisten weten wat ervoor nodig is om dat te realiseren. Wij beschikken over de juiste materialen en kunnen voor jou een promo video maken dat geheel is afgestemd op jouw wensen. Wij hanteren altijd een vast traject als het gaat om het maken van een promotievideo:

 1. Kennismaken en analyseren: de eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wat is er voor nodig om de gewenste promotiefilm te ontwerpen?
 2. Concept ontwikkelen: onze specialisten zullen vervolgens een conceptvoorstel maken waar alle besproken punten in worden opgenomen. Deze wordt vervolgens gepresenteerd om te kijken of alles duidelijk is. Uiteraard is dit helemaal afgestemd op jouw wensen.
 3. Script maken: als alles akkoord is gaan onze specialisten hard aan de slag om jouw ideale promotievideo te ontwikkelen.
 4. Opnames en monteren  na het schrijven van het script komen de opnames. Vaak trekken we één of meerdere draaidagen er voor uit zodat we zeker weten niets vergeten. Vervolgens gaan we dit monteren zodat de juiste opnames achter elkaar worden gezet.
 5. Inzetten: als de hele promotiefilm is gemonteerd, wordt het tijd om dit te presenteren. Natuurlijk moeten we ook een plan bedenken hoe we deze video zo effectief mogelijk gaan inzetten en verspreiden. Uiteraard weten onze specialisten dat als geen ander en doen er alles aan om jouw doelgroep te bereiken met die prachtige promotiefilm.

Zijn we trots op.

Klanten