Online reputatiemanagement

Online reputatiemanagement is de perfecte oplossing wanneer u last heeft (gehad) van negatieve zoekresultaten op het moment dat u op uw bedrijfsnaam of productnaam zoekt in Google. Wij kunnen het online imago van uw bedrijf verbeteren door deze negatieve zoekresultaten te ontgooglen!

Niels Hoogeveen

Online reputatiemanagement expert

Niels Hoogeveen

Door onze ervaring toe te passen en te combineren met data hebben we in iedere situatie een oplossing! Laat ons vrijblijvend een reputatie analyse uitvoeren!

085-3030244
Niels Hoogeveen

Waarom online reputatiemanagement?

Het managen van uw online reputatie is enorm belangrijk voor het creëren en/of behouden van een gewenste reputatie op het internet. Wij zullen op externe websites neutrale en positieve berichten publiceren en deze worden vervolgens volledig geoptimaliseerd. Dankzij het optimaliseren van deze pagina’s zullen de door ons aangebrachte berichten langzaam gaan verschijnen op de eerste pagina binnen Google en zo de negatieve recensies naar beneden drukken. Hieronder een aantal feiten die onderbouwen waarom het naar beneden drukken van een negatief zoekresultaat voldoende is voor een beter online imago:

  • 95% procent van de internetgebruikers zoekt informatie
  • 90% van de internetgebruikers gebruikt Google
  • 86% daarvan bekijkt alleen de eerste 10 zoekresultaten

Online reputatiemanagement pakketten

Defender PRO

Offerte op maat

Defender

v.a. €375,- p/m

Bodyguard

€75,- p/m

Inventarisatie

We inventariseren de situatie en brengen de negatieve zoekresultaten in kaart om zo tot een gedegen plan van aanpak te komen.

Ontwikkeling nieuwe berichten

Om de zichtbaarheid van de negatieve berichten te verkleinen zullen wij nieuwe berichten publiceren.

Reputatie management

Zodra de berichten online staan zullen wij onze online reputatiemanagement werkwijze hierop loslaten om de positieve berichten zo over de negatieve berichten te plaatsen.

Monitoring

Uiteraard monitoren wij constant de wijzigingen binnen de topposities en zullen wij bijsturen waar nodig om zo tot een goed eindresultaat te komen.

Zijn we trots op.

Klanten