Moodfilm

Zoek je naar een effectieve manier om een bepaalde boodschap op heldere wijze bij jouw (potentiële) klanten over te brengen? Dan is een moodfilm de perfecte oplossing voor jou. Moodfilm is letterlijk vertaald ‘stemmingsfilm’, wat het doel van een moodfilm ook al duidelijk maakt. Met een moodfilm probeer je namelijk een bepaalde stemming te inspireren bij je doelgroep om deze stemming te associëren met jouw organisatie.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die je bij ons hebt voor het laten maken van een moodfilm? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen, we ontvangen je graag op kantoor voor een gesprek om alle mogelijkheden door te spreken en een concreet voorstel voor je neer te leggen.

Neem contact met ons op

Wat is een moodfilm?

Wanneer je een moodfilm maakt creëer je een boodschap welke gericht is op een bepaald gevoel. Je richt je boodschap bij een moodfilm op een bepaalde sfeer of een bepaalde emotie en zorgt er voor dat die boodschap duidelijk in kaart wordt gebracht bij de potentiële kijkers.

Degenen die jouw mood video hebben meegemaakt zullen altijd een bepaald gevoel hebben wanneer ze in contact komen met jouw bedrijf. Daarom is het ook van groot belang dat jouw moodfilm een emotie inspireert die perfect aansluit op jouw organisatie.

Waarom moodfilms?

In tegenstelling tot een bedrijfsfilm of een instructievideo is het doel van een moodfilm niet het instrueren van de doelgroep, maar het inspireren, motiveren en activeren van je doelgroep. Waar je jouw doelgroep voor inspireert, motiveert en activeert wordt aan de hand van je bedrijf en doelgroep in kaart gebracht.

Ben je nieuwsgierig naar de diverse filmtechnieken die we bij ons kunnen realiseren en de specialisten die jouw moodfilm in werkelijkheid kunnen brengen? Kom dan vooral een keer vrijblijvend langs op kantoor.

Moodfilm specialist

Thomas Bakker

Door onze ervaring toe te passen helpen we jouw doelstellingen te behalen! Benieuwd wat video voor jouw organisatie kan betekenen?

085-3030244

Strategie & Boodschap bepalen

De eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan bespreken we de boodschap die graag wil overbrengen aan jouw doelgroep.

Strategie ontwikkelen

Na het bepalen wie jouw doelgroep is en wat je wil overbrengen, is de volgende stap het bedenken van een doeltreffende video marketing strategie. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken wat er mogelijk is met video marketing.

Video campagne opstarten

Het type video kan doorslaggevend zijn om de juiste doelgroep aan te spreken een krachtige boodschap over te brengen. Daarom willen we de complete video campagne van begin tot eind goed inrichten en managen zodat we zeker weten dat deze succes gaat opleveren.

Video content verspreiden

De doelgroep bereik je door het inzetten van de juiste kanalen. Samen bepalen we welke kanalen we gaan inzetten om de juiste mensen te bereiken en hoe we de video content gaan verspreiden.

Een mood video laten maken?

Het creëren van een mood film is een vaardigheid waar wij al jaren ervaring mee hebben. Wanneer je het maken van een mood video door een ervaren video marketingbureau zoals ons laat doen zorg je er voor dat deze jouw doelgroep op de juiste manier bereikt. Voor ons is het namelijk essentieel dat we onze creativiteit kunnen gebruiken om een mood film maken die goed aansluit op de toekomstbeelden en communicatievisie van jouw bedrijf. Dit doen we met volledige transparantie richting jou.

Om de juiste boodschap te kunnen realiseren verdiepen we ons eerst in jouw organisatie en doelgroep, daarbij zijn de toekomstplannen van je organisatie ook erg belangrijk. Nadat we de kern van jouw organisatie duidelijk in kaart hebben gebracht zetten wij deze kern om in een mood film die precies de juiste boodschap aan jouw doelgroep toont.

Zijn we trots op.

Klanten