Mobiel adverteren

Ben je op zoek naar een methode om binnen een korte tijd hoge conversies te realiseren? Dan is het raadzaam om te adverteren via mobiel. Doordat steeds meer mensen hun mobiele apparaten gebruiken om te internetten, is mobiel adverteren een uitgelezen mogelijkheid om jouw doelgroep op elk gewenst moment van de dag te bereiken. Of ze nu thuis zitten, aan het werk zijn of andere activiteiten ondernemen. Bovendien kun je de doelgroep op specifieke eigenschappen targetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen dit voor jou opzetten waarbij we een doeltreffende strategie bedenken om jouw specifieke doelgroep te benaderen met doelgerichte advertenties. Uiteindelijk zal dit resulteren in hogere conversies en meer omzet.

Neem contact met ons op

Wat is mobiel adverteren?

Mobiel adverteren is het adverteren op verschillende mobiele apparaten. Of dit nu een mobiele telefoon, tablet of ander device is. Steeds meer mensen maken gebruik van hun mobiele apparaat om online te surfen, te shoppen of informatie op te zoeken. Dat maakt het voor veel ondernemers interessant om zich te verdiepen in mobiel adverteren. Binnen korte tijd kunnen veel mensen worden bereikt met doelgerichte advertenties. Dit resulteert uiteindelijk in een hogere conversieratio.

Mogelijkheden Mobile Advertising

Mobile advertising begint steeds meer terrein te winnen binnen online marketing. Niet alleen vanwege de toename van mobiele apparaten, ook vanwege de potentie en de hogere conversies. Onder mobile advertising maken we onderscheid in drie soorten, namelijk:

Iedere manier van mobiel adverteren heeft zijn eigen voordelen waarmee je binnen korte tijd succes kunt behalen. Wij leggen je graag de verschillen uit en kan aan de hand van onze expertise inschatten welke manier het beste aansluit bij jouw doelstellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en onze experts staan je graag te woord.

Mobile Ads Specialist

Lennart van der Leest

Door onze ervaring toe te passen en te combineren met data weten we in iedere situatie een hoog rendement te behalen! Benieuwd of jouw mobiele campagnes optimaal zijn ingericht? Wij kunnen een vrijblijvende review uitvoeren!

085-3030244

Voordelen van adverteren op mobiel

Mobiel adverteren is de laatste jaren enorm populair geworden vanwege de eindeloze mogelijkheden. Veel organisaties zijn zich helaas nog niet bewust van de vele voordelen die adverteren op mobiele apparaten met zich meebrengt. Welke zijn dat?

 • Grote bereikbaarheid
 • Gericht adverteren voor de juiste doelgroep
 • Zichtbaar op alle mobiele apparaten
 • Hoge CTR
 • Hogere conversies
 • Inzicht in meetbare prestaties

Als ondernemer is het dus verstandig om te overwegen om mobiele advertenties op te zetten zodat jouw doelgroep gericht wordt benaderd. Bovendien is de kans groot dat je binnen korte tijd al succes kunt behalen. Interesse? Onze advertentie specialisten zitten voor jou klaar om naar de mogelijkheden te kijken.  

Mobiel adverteren uitbesteden?

Het opzetten van advertenties op mobiele apparaten is niet voor iedereen weggelegd. Dit vergt namelijk de nodige kennis en middelen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kan jou hierbij helpen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiel adverteren en willen graag hun expertise gebruiken om jou te helpen bij het opzetten van doelgerichte advertenties.

Analyse & strategie

Voordat we daadwerkelijk beginnen met een campagne opstellen voeren we eerst een gedetailleerde analyse uit voor iedere advertentie die je op wilt stellen.

Campagnes opbouwen

Na de analyse en het bepalen van de strategie bouwen we de campagnes in de juiste structuur en juiste groepen op. In deze fase zullen we verschillende varianten opbouwen om zo gedurende de periode goed te testen welke Ads het beste renderen.

Campagnes optimaliseren

Het is erg belangrijk om constant door te gaan met de optimalisatie van het account en de campagnes om zo het maximale resultaat te behalen. O.b.v. data zullen we keuzes maken om bepaalde Ads uit te zetten en andere Ads juist actiever in te zetten. Resultaat voorop.

Wat kun je van ons verwachten met mobile advertising?

 1. Kennismaken en mobiele doelgroep bepalen: de eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan zoomen we in op jouw specifieke doelgroep en hoe we deze het beste kunnen benaderen.
 2. Doeltreffende strategie ontwikkelen: de juiste doelgroep kan je niet bereiken zonder een doeltreffende strategie. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken wat er mogelijk is met mobiel adverteren.  
 3. Mobiele campagnes inrichten: nadat de strategie is bepaald, kunnen we mobiele campagnes gaan opzetten en beheren. Binnen een korte tijd kunnen doelgerichte advertenties opzetten en aanbieden bij de doelgroep.
 4. Monitoren en bijsturen: natuurlijk houden we alle draaiende mobiele advertenties nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we tijdig bijsturen als bepaalde advertenties minder converteren.
 5. Rapporteren: iedere maand ontvang je een rapportage van alle mobiele campagnes en zie je wat elke advertentie heeft opgeleverd. Gezamenlijk doorlopen we dit rapport en kunnen we evalueren hoe jij het traject hebt ervaren.

Zijn we trots op.

Klanten