Linkbuilding

Het vergaren van inkomende links naar uw website is nog steeds noodzakelijk om de uiteindelijke toppositie binnen zoekmachines te behalen. De kwaliteit van uw inkomende links zal voor ruim 50% bepalend zijn voor de uiteindelijke positie. Omdat de kwaliteit van de backlinks enorm belangrijk is, gaan wij volledig handmatig te werk en creëren wij met veel aandacht en zorgvuldigheid een kwalitatief backlinkprofiel voor u als klant.

Linkbuilding uitbesteden?

De reden dat veel bedrijven linkbuilding uitbesteden is dat kennis, precisie en ervaring vereist zijn. Onze deskundige medewerkers kunnen u voorzien van het juiste advies in de wereld van linkbuilding.

Goud
€800,- p/m
16 uur per maand
Live rapportage
Zoekwoordonderzoek
Ranking-rapportage
Zilver
€440,- p/m
8 uur per maand
Live rapportage
Zoekwoordonderzoek
Ranking-rapportage
Brons
€240,- p/m
4 uur per maand
Live rapportage
Zoekwoordonderzoek
Ranking-rapportage

*Naast deze pakketten kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van een linkbuilding campagne op maat. Bovenstaande pakketten zijn de meest gebruikte pakketten.

Waarom het uitbesteden van linkbuilding aan linkbuilding bureau LEQUAL?

Core business: wij zijn dagelijks bezig met linkbuilding activiteiten.
Het uitbesteden van linkbuilding is efficiënt: meer resultaat binnen dezelfde tijd.
Kennis en ervaring: op de hoogte van alle ontwikkelingen en weten deze op de juiste manier toe te passen.
Langetermijnstrategie: met een volledig uitgedachte strategie gaan wij voor succes op de lange termijn.
Betrokkenheid: we houden van snel schakelen, proactief handelen en een persoonlijke benadering.

Werkwijze

We beginnen met het gezamenlijk bepalen van de doelstellingen die gerealiseerd dienen te worden. Zodra deze doelen zijn vastgesteld, gaan wij als volgt het linkbuildingtraject in:
Nulmeting: de focus op bepaalde zoekwoorden is vastgesteld en gaan deze vanaf het begin van het traject continu monitoren. Zo kunnen we continu waar nodig is sturing geven aan de campagne en inspelen op kansen die zich voordoen.
Creëren van inkomende links: we starten het traject met een analyse van het huidige backlinkprofiel. Vervolgens zullen wij het linkprofiel van de website gaan optimaliseren door enkel relevante en kwalitatieve links toe te voegen aan het profiel.
Aanvullend advies: we monitoren uw website ook on-page en geven u vrijblijvend advies over het toepassen van SEO technische verbeterpunten on-page.

Enkele linkbuilding strategieën

Linkbait

Wij creëren content die voor externe partijen dermate interessant is om naar te linken. Enkele voorbeelden die je van ons kunt verwachten wanneer we hiermee aan de slag gaan:
– Content met toegevoegde waarde: bijvoorbeeld enkele tips & tricks
– (Ludieke) nieuwsberichten en actualiteiten verspreiden
– Waardevolle tools die bepaalde zaken een stuk gemakkelijker maken.

Link reclamation

We speuren het hele internet af opzoek naar vermeldingen van onze klanten waar nog geen link te vinden is. We verzoeken de partij dit op een manier te verwerken waardoor onze klant er meer profijt uit kan halen!

Broken linkbuilding

Binnen de branche waar een klant zich in bevind gaan we op zoek naar broken links ofwel ‘dode links’. Vervolgens creëren wij de mogelijkheid om deze broken links om te zetten naar de website van de klant. Op deze pagina vind je meer over broken linkbuilding.

Competitor links

Middels verschillende tools analyseren wij de backlinks van verschillende concurrenten. Zodra we alles in kaart hebben zullen wij gaan starten met het benaderen van deze backlinks om ook naar de website van de klant te linken.

Benieuwd naar de bijbehorende resultaten van onze werkwijze? Bekijk hier behaalde resultaten voor onze klanten!

Linkbuilding
4.33 (86.57%) 213 Beoordelingen