Linkbuilding

Hoger in Google dankzij ervaren linkbuilders?

Het vergaren van inkomende links naar uw website is nog steeds noodzakelijk om de uiteindelijke toppositie binnen zoekmachines te behalen. De kwaliteit van uw inkomende links zal bepalend zijn voor de uiteindelijke positie. Omdat de kwaliteit van de backlinks enorm belangrijk is, gaan wij volledig handmatig te werk en creëren wij met veel aandacht en zorgvuldigheid een kwalitatief backlinkprofiel voor u als klant.

Neem contact met ons op

Linkbuilding uitbesteden?

De reden dat veel bedrijven linkbuilding uitbesteden is dat kennis, precisie en ervaring vereist zijn. Onze deskundige medewerkers kunnen u voorzien van het juiste advies in de wereld van linkbuilding.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het vergaren van relevante en kwalitatieve links voor jouw website. Hiervoor is een duidelijke en effectieve linkbuilding strategie nodig. Het belangrijkste is dat er een verband moet zijn tussen de link die je weg wilt zetten bij derden en de bestemming waar de gewenste link op komt te staan. De link dient toegevoegde waarde te hebben op het domein waar de link op geplaatst wordt.

Wat is het doel van linkbuilding

Het doel van linkbuilding is om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen en de online vindbaarheid van de website of webshop te verbeteren. De uiteindelijke positie wordt grotendeels bepaald door inkomende links. Hoe kwalitatiever en relevanter deze links zijn, des te groter de kans dat je hoog in Google zal gaan scoren.

Wij kunnen kwalitatieve linkbuilding campagnes uitvoeren in zowel Nederland als België.

Niels Hoogeveen

Benieuwd of jouw backlinkprofiel kwalitatief genoeg is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts op het gebied van linkbuilding!

085-3030244

Linkbuilding uitbesteden aan een bureau?

Een team van linkbuilding specialisten is dagelijks bezig met het opzetten van linkbuilding campagnes waardoor er zeer effectief links verdiend kunnen worden. Wij richten ons enkel op kwalitatieve en relevante backlinks en stemmen dit volledig af op de wensen van de klant. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van diversiteit in het backlinkprofiel. Op deze manier bouwen wij voor onze klanten een natuurlijk profiel aan inkomende links op en behalen wij continue nieuwe successen.

Core business: wij zijn dagelijks bezig met linkbuilding activiteiten.
Het uitbesteden van linkbuilding is efficiënt: meer resultaat binnen dezelfde tijd.
Kennis en ervaring: op de hoogte van alle ontwikkelingen en weten deze op de juiste manier toe te passen.
Langetermijnstrategie: met een volledig uitgedachte strategie gaan wij voor succes op de lange termijn.
Betrokkenheid: we houden van snel schakelen, proactief handelen en een persoonlijke benadering.

Analyse backlinkprofiel

Voor aanvang van de campagne bekijken we het huidige linkprofiel, we kijken daarbij naar de huidige inkomende links en de anchorteksten die gebruikt zijn. Op basis van deze informatie kijken we welke linkbuilding strategie nodig is om het verwachte resultaat te bereiken.

Het kan ook voorkomen dat we voorafgaand aan de campagne tot de conclusie komen dat de bestaande inkomende links van slechte kwaliteit zijn. In dat geval kan het een optie zijn dat wij deze eerst verwijderen (indienen bij de Disavow Tool) en zo vanuit een goede basis kunnen starten.

Transparantie & Rapportage

Onze linkbuilding werkzaamheden kunnen realtime worden bekeken, door dat we onze werkbestanden met jou als klant delen is er altijd inzicht in onze activiteiten, geplaatste backlinks en urenverantwoording.

Zodra we met de campagne van start gaan zullen wij de voortgang wat betreft de posities in zoekmachines (Google, Yahoo & Bing) continue monitoren. Hier brengen wij tweewekelijks rapportages van uit wat betreft de posities in de zoekmachines.

Aanvullende adviezen

Aanvullend op het linkbuilding traject monitoren we ook continue jouw website. On-page optimalisaties worden onderzocht en gedeeld. Op basis van deze uitkomsten zullen we continue verder kijken wat nodig is om een stap naar het volgende niveau te maken.

Dit advies is vrijblijvend en kan zelf geimplementeerd worden of door ons. Wij geloven in een samenwerking met onze klant en daarom denken we naast off-page ook on-page graag met je mee!

Hoe gaan wij te werk?

In Nederland zijn veel linkbuilders beschikbaar maar er zijn maar weinig bedrijven die zich onderscheiden en links van topniveau weten te realiseren. Onze aanpak is persoonlijk en bij ons krijg je een vast contactpersoon die jouw wensen vertaald naar het team waardoor we alles van jouw business begrijpen en daarmee de beste en meest relevante links kunnen verzorgen. Uit ervaring blijkt dat relevantie en autoriteit namelijk zorgt voor de beste resultaten. De beste links komen natuurlijk van relevante pagina’s met hoge autoriteit die weinig uitgaande links bevatten. Onze links zullen zorgen voor een natuurlijk linkprofiel met een gezonde mix aan inkomende links, wij houden rekening met een mix van nofollow, dofollow en image links. Al deze links kunnen wij efficiënt vergaren omdat wij werken met de meest geavanceerde SEO tools waardoor het uitvoeren van analyses en werkzaamheden altijd zo efficiënt mogelijk verloopt.

Waarom het verstandig is om te kiezen voor specialisten?

Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelen en alle updates rondom het algoritme van Google. Naast het feit dat we op de hoogte zijn, zijn we altijd bezig om onze werkwijze te optimaliseren om zo ook tot nieuwe inzichten te komen. Daarmee ben jij verzekerd van een gedegen linkbuildingstrategie en profiteer je constant van onze innovatieve linkbuildingtechnieken.

Daarnaast monitoren wij constant jouw linkprofiel, de concurrentie en of er nog andere kansrijke zoekwoorden zijn waardoor we extra organisch verkeer kunnen genereren. De voortgang en alle werkzaamheden zullen altijd inzichtelijk zijn en iedere maand ontvang je van ons een uitgebreide rapportage. Al deze zaken kun je ook constant in ons SEO dashboard monitoren.

 

Enkele linkbuilding strategieën

 

Linkbait

Wij creëren content die voor externe partijen dermate interessant is om naar te linken. Enkele voorbeelden die je van ons kunt verwachten wanneer we hiermee aan de slag gaan:

– Content met toegevoegde waarde: bijvoorbeeld enkele tips & tricks
– (Ludieke) nieuwsberichten en actualiteiten verspreiden
– Waardevolle tools die bepaalde zaken een stuk gemakkelijker maken.

Link reclamation

We speuren het hele internet af opzoek naar vermeldingen van onze klanten waar nog geen link te vinden is. We verzoeken de partij dit op een manier te verwerken waardoor onze klant er meer profijt uit kan halen!

Broken linkbuilding

Binnen de branche waar een klant zich in bevind gaan we op zoek naar broken links ofwel ‘dode links’. Vervolgens creëren wij de mogelijkheid om deze broken links om te zetten naar de website van de klant.

Competitor links

Middels verschillende tools analyseren wij de backlinks van verschillende concurrenten. Zodra we alles in kaart hebben zullen wij gaan starten met het benaderen van deze backlinks om ook naar de website van de klant te linken.

PR

Wanneer de resultaten van bovenstaande linkbuilding strategieën niet voldoende zijn kunnen we ook ons journalisten netwerk inzetten bij het verspreiden van persberichten en/of marketingacties.

Zijn we trots op.

Klanten

Investeren in linkbuilding is noodzakelijk?

Het antwoord is ja. Het aanmaken van links naar jouw website is voor Google nog steeds een signaal dat jouw website dé autoriteit in jouw specialiteit is. Linkbuilding is één van de drie pijlers binnen SEO, echter is het nog steeds de belangrijkste pijler om hoog in Google te eindigen. Omdat 97% van de mensen die in Google zoekt niet verder kijkt dan de eerste pagina is succesvol linkbuilden essentieel voor jouw business!

De resultaten van linkbuilding zijn vaak erg indrukwekkend. Echter heb je voor de competitieve zoekwoorden wel doorzettingsvermogen nodig, dit is onmogelijk te realiseren in een korte periode en dit zou ook resulteren in een onnatuurlijk linkprofiel.

Zodra we starten met linkbuilden kun je niet direct resultaat verwachten, meestal laat dit enkele weken en soms maanden op zich wachten. De links worden weliswaar steeds sneller geïndexeerd maar een dergelijk traject vraagt nu eenmaal om geduld.