Linkbuilding

Het vergaren van inkomende links naar uw website is nog steeds noodzakelijk om de uiteindelijke toppositie binnen zoekmachines te behalen. De kwaliteit van uw inkomende links zal bepalend zijn voor de uiteindelijke positie. Omdat de kwaliteit van de backlinks enorm belangrijk is, gaan wij volledig handmatig te werk en creëren wij met veel aandacht en zorgvuldigheid een kwalitatief backlinkprofiel voor u als klant.

Linkbuilding uitbesteden?

De reden dat veel bedrijven linkbuilding uitbesteden is dat kennis, precisie en ervaring vereist zijn. Onze deskundige medewerkers kunnen u voorzien van het juiste advies in de wereld van linkbuilding.

Goud
v.a. €800,- p/m
16 uur per maand
Live rapportage
Zoekwoordonderzoek
Ranking-rapportage
Zilver
v.a. €440,- p/m
8 uur per maand
Live rapportage
Zoekwoordonderzoek
Ranking-rapportage
Brons
v.a. €240,- p/m
4 uur per maand
Live rapportage
Zoekwoordonderzoek
Ranking-rapportage

*Naast deze pakketten kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van een linkbuilding campagne op maat. Bovenstaande pakketten zijn de meest gebruikte pakketten.

Waarom linkbuilding uitbesteden aan linkbuilding bureau LEQUAL?

Core business: wij zijn dagelijks bezig met linkbuilding activiteiten.
Het uitbesteden van linkbuilding is efficiënt: meer resultaat binnen dezelfde tijd.
Kennis en ervaring: op de hoogte van alle ontwikkelingen en weten deze op de juiste manier toe te passen.
Langetermijnstrategie: met een volledig uitgedachte strategie gaan wij voor succes op de lange termijn.
Betrokkenheid: we houden van snel schakelen, proactief handelen en een persoonlijke benadering.

Ook meer resultaat uit je linkbuilding campagne?

Kwalitatief linkbuilding traject

Voor aanvang van de campagne bekijken we het huidige linkprofiel, we kijken daarbij naar de huidige inkomende links en de anchorteksten die gebruikt zijn. Op basis van deze informatie kijken we welke linkbuilding strategie nodig is om het verwachte resultaat te bereiken.

Het kan ook voorkomen dat we voorafgaand aan de campagne tot de conclusie komen dat de bestaande inkomende links van slechte kwaliteit zijn. In dat geval kan het een optie zijn dat wij deze eerst verwijderen (indienen bij de Disavow Tool) en zo vanuit een goede basis kunnen starten.

Onze linkbuilding werkzaamheden kunnen realtime worden bekeken, door dat we onze werkbestanden met jou als klant delen is er altijd inzicht in onze activiteiten, geplaatste backlinks en urenverantwoording.

Zodra we met de campagne van start gaan zullen wij de voortgang wat betreft de posities in zoekmachines (Google, Yahoo & Bing) continue monitoren. Hier brengen wij tweewekelijks rapportages van uit wat betreft de posities in de zoekmachines.

Aanvullend op het linkbuilding traject monitoren we ook continue jouw website on-page en geven we vrijblijvend advies over het toepassen van technische verbeterpunten on-page.

Benieuwd naar de bijbehorende resultaten van onze werkwijze? Bekijk hier behaalde resultaten voor onze klanten!

Linkbuilding is het vergaren van relevante en kwalitatieve links voor jouw website. Hiervoor is een duidelijke en effectieve linkbuilding strategie nodig. Het belangrijkste is dat er een verband moet zijn tussen de link die je weg wilt zetten bij derden en de bestemming waar de gewenste link op komt te staan. De link dient toegevoegde waarde te hebben op het domein waar de link op geplaatst wordt.

Wat is het doel van linkbuilding ?

Het doel van linkbuilding is om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen en de online vindbaarheid van de website of webshop te verbeteren. De uiteindelijke positie wordt grotendeels bepaald door inkomende links. Hoe kwalitatiever en relevanter deze links zijn, des te groter de kans dat je hoog in Google zal gaan scoren.

Een team van linkbuilding specialisten is dagelijks bezig met het opzetten van linkbuilding campagnes waardoor er zeer effectief links verdiend kunnen worden. Wij richten ons enkel op kwalitatieve en relevante backlinks en stemmen dit volledig af op de wensen van de klant. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van diversiteit in het backlinkprofiel. Op deze manier bouwen wij voor onze klanten een natuurlijk profiel aan inkomende links op en behalen wij continue nieuwe successen.

De kosten van onze linkbuilding campagnes zijn zeer uiteenlopend. Als klant is er de keuze om voor één van bovenstaande pakketten te kiezen (of natuurlijk een pakket op maat). Op basis van welk pakket gekozen wordt komen de maandelijkse kosten tot stand. Wij werken met vaste prijzen per maand, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Daarnaast is de regel “Afspraak = Afspraak” bij ons in het bedrijf een hele belangrijke peiler!

Wij kunnen kwalitatieve linkbuilding campagnes uitvoeren in zowel Nederland als België.

Enkele linkbuilding strategieën

Wij creëren content die voor externe partijen dermate interessant is om naar te linken. Enkele voorbeelden die je van ons kunt verwachten wanneer we hiermee aan de slag gaan:

– Content met toegevoegde waarde: bijvoorbeeld enkele tips & tricks

– (Ludieke) nieuwsberichten en actualiteiten verspreiden

– Waardevolle tools die bepaalde zaken een stuk gemakkelijker maken.

We speuren het hele internet af opzoek naar vermeldingen van onze klanten waar nog geen link te vinden is. We verzoeken de partij dit op een manier te verwerken waardoor onze klant er meer profijt uit kan halen!

Binnen de branche waar een klant zich in bevind gaan we op zoek naar broken links ofwel ‘dode links’. Vervolgens creëren wij de mogelijkheid om deze broken links om te zetten naar de website van de klant. Op deze pagina vind je meer over broken linkbuilding.

Middels verschillende tools analyseren wij de backlinks van verschillende concurrenten. Zodra we alles in kaart hebben zullen wij gaan starten met het benaderen van deze backlinks om ook naar de website van de klant te linken.

Wanneer de resultaten van bovenstaande linkbuilding strategieën niet voldoende zijn kunnen we ook ons journalisten netwerk inzetten bij het verspreiden van persberichten en/of marketingacties.

Linkbuilding
8.4 (83.57%) 235 Beoordelingen