Linkbuilding in Zweden

Linkbuilding in Zweden uitbesteden

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau die je kan helpen met organisch vindbaar te worden in de Zweedse zoekmachines? LEQUAL kan je hierbij helpen. Wij hebben namelijk aantoonbare ervaring in internationale linkbuilding in landen als Zweden en helpen je graag hierbij. Zweden is een land met een grote afzetmarkt voor veel ondernemers. Door middel van gerichte SEO en linkbuilding zorgen wij voor een succesvolle samenwerking.

Zweeds zoekwoordenonderzoek en content

Voordat we aan de slag gaan met het uitvoeren van internationale linkbuilding en SEO wordt er een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan. Hierbij worden Zweedse zoekwoorden die relevant zijn voor je bedrijf en waar veel op wordt gezocht in Zweden meegenomen. Niet alleen richten we door middel van linkbuilding op deze zoekwoorden, maar ook de content dient zo geschreven te worden dat deze zoekwoorden daar in voor komen. De teksten worden dus SEO geoptimaliseerd.

Om goed te scoren in de Google van Zweden is het noodzakelijk dat je een Zweedse versie hebt met dus ook Zweedse teksten op de website. Anders zal het een stuk lastiger worden om organisch verkeer uit Zweden naar je website te krijgen.

Niels Hoogeveen

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in het buitenland? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244
Niels Hoogeveen

Linkbuilding en SEO in Zweden

Als er een zoekwoordenonderzoek is gedaan en de content op de website is geschreven, kan er worden begonnen met linkbuilding en SEO in Zweden. Hierbij letten wij op relevantie en autoriteit. Relevantie is een belangrijke ranking factor in Google en daardoor zal LEQUAL zich uitsluitend richten op websites die in dezelfde branche fungeren als je onderneming. De autoriteit van een website wordt gemeten door middel van verschillende tools als Ahrefs, MOZ en Majestic. Ook zullen we ons focussen op websites met een SE domeinnaam; Websites met een Zweedse domeinnaam. Zo wordt er kwalitatieve linkbuilding uitgevoerd en zullen sneller successen worden behaald met het uitvoeren van SEO voor de Zweedse zoekmachines.

Waarom linkbuilding noodzakelijk is

Zonder linkbuilding wordt het veel lastiger om goede posities te behalen in de Zweedse zoekmachines. SEO is namelijk opgebouwd uit drie facetten: Techniek, content en linkbuilding. Zo dient de techniek (pagespeed, sitemap, robots.txt etc) en de content (SEO geoptimaliseerde teksten die uniek geschreven zijn) in orde te zijn. Ook linkbuilding is hierbij belangrijk. Linkbuilding bestaat uit interne linkbuilding en externe linkbuilding. Interne linkbuilding is het verwijzen van de ene pagina naar een andere pagina op de website. Externe linkbuilding is het generen van links vanaf andere website. Elke link vanaf een andere website kan worden gezien als een stem. Hoe meer stemmen je verzamelt hoe populairder je website wordt. Daarnaast zal een stem van een website die in je branche fungeert en bekend is meer meetellen dan een stem van een onbekende website dat in een andere branche fungeert.

Linkbuilding Zweden uitbesteden

LEQUAL kan je helpen met het uitvoeren van Linkbuilding en SEO in Zweden. Wij zorgen voor kwalitatieve linkbuilding waardoor er goede resultaten kunnen worden behaald in de zoekmachines in Zweden, naamsbekendheid zal worden vergroot in het land en je uiteindelijk meer omzet en winst zal behalen. Heb je vragen over het uitvoeren van linkbuilding in Zweden? Onze specialisten helpen je graag.