Linkbuilding in Spanje

Wanneer je als Nederlands bedrijf je website op de kaart wilt zetten in Spanje kan dat een flinke uitdaging zijn. Met alleen een vertaling naar het Spaans red je het tegenwoordig niet meer. Onze specialisten hebben veel ervaring met SEO in Spanje. Je website goed laten ranken in Spaanse zoekmachines is dan ook een uitdaging die we graag met jou aangaan! Dankzij linkbuilding en andere technieken is de kans groot dat de zichtbaarheid van jouw website in Spaanse zoekmachines verbeterd.

Linkbuilding of SEO voor Spanje uitbesteden

Door ons jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie in Spanje weten wij als geen ander hoe je een website goed kunt laten scoren. We gaan te werk door grondige analyses uit te voeren én dit te combineren met onze jarenlange ervaring van eerdere cases. Daardoor weet je zeker dat je website bij ons in goede handen is. We zorgen voor een sterk linkprofiel dat op een natuurlijke manier is opgebouwd, zodat je een goede kans maakt om de concurrentie te verslaan. Natuurlijk doen we dit aan de hand van een sterke internationale linkbuilding strategie.

Spaanse linkbuilding is een must

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit een groot aantal technieken die ervoor kunnen zorgen dat je website hoger scoort in zoekmachines. De drie belangrijkste pijlers bestaan uit technische SEO, content optimalisatie en linkbuilding. Linkbuilding is het verkrijgen van inkomende links en vermeldingen naar je website. Onze specialisten hanteren hier een tweezijdige aanpak voor: enerzijds door nieuwe externe backlinks te verkrijgen en anderzijds door de interne linkstructuur te optimaliseren.

Niels Hoogeveen

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in Spanje? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244
Niels Hoogeveen

Spaans zoekwoordenonderzoek

Om content goed te laten scoren in zoekmachines zullen we eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek doen. Met behulp van specialistische tools selecteren wij de meest relevante zoekwoorden, die ook nog eens een hoop verkeer kunnen opleveren. Daardoor richt je website zich op de populairste, relevante Spaanse zoekwoorden. We nemen daarbij ook de concurrentie mee, zodat we slimme en strategische keuzes kunnen maken.

Een uitbreiding van je website naar Spanje begint met het vertalen van je content. Nederlandse woorden zijn vaak totaal anders in de Spaanse taal, waardoor een vertaling via een vertaalwebsite geen goed idee is. Onze specialisten kunnen je helpen met het vertalen van de content, zodat je zeker weet dat de content in orde is. We letten daarbij ook op de plaatselijke gewoontes en de regelgeving. On-page nemen we ook zaken mee, zodat geen onderdeel van je website wordt vergeten.

Kwalitatieve backlinks

Dankzij vermeldingen op andere websites kan de autoriteit van je website verhoogd worden. De kwaliteit en relevantie van de websites zijn belangrijke graadmeters voor het succes van de linkbuilding campagne. Onze specialisten weten als geen ander hoe ze op een natuurlijke manier nieuwe backlinks naar je website kunnen realiseren. Onder andere door Spaanstalige content te schrijven voor gerenommeerde Spaanse websites. Onze specialisten beschikken over een groot netwerk van Spaanse websites met een hoge autoriteit. In de content houden we rekening met Spaanse anchorteksten en we zorgen dat het op Spaanse (.es) domeinen wordt geplaatst.

Interne linkstructuur optimaliseren

Maar ook de interne linkstructuur optimaliseren behoort tot de strategie. Dit omvat het analyseren van de interne links om te kijken hoe de website is opgebouwd. Daardoor kunnen nieuwe kansen aan het licht komen die gelijk worden toegepast. Daardoor kan de linkwaarde optimaal doorstromen naar de belangrijkste pagina’s.