Linkbuilding in Noorwegen

Linkbuilding in Noorwegen

Noorwegen is een uitstekend land om je product of dienstverlening op de markt te brengen en om meer traffic te generen voor je website. In Noorwegen wonen er 5,4 miljoen inwoners (2019) en het bruto nationaal product is bijna 70.000 euro per hoofd van de bevolking. Dat wil zeggen dat Noorwegen een van de koopkrachtigste landen is in Europa, een land waar veel bedrijven dus in investeren en groeikansen zien voor in de toekomst.

Online vindbaar zijn in Noorwegen

Wil je als bedrijf uitbreiden binnen Europa en is Noorwegen een ideaal land dan kunnen wij LEQUAL helpen om je website online vindbaar te maken. Om je website in de Noorse zoekmachines te laten scoren kan er gebruik gemaakt worden van SEO en SEA in Noorwegen.

Waarom SEO in Noorwegen?

SEO bestaat uit meerdere onderdelen, bijvoorbeeld linkbuilding, technische SEO en content. Met deze 3 technieken kan er meer traffic naar je website worden geleid. Door te gaan linkbuilden in Noorwegen wordt de website meer als vertrouwd gezien door zoekmachines zoals Google en Fast. Linkbuilden gebeurd door backlinks op vergelijkbare websites te plaatsen. Hierdoor wordt de website of de keyword waarop de website zich focust verhoogd in de zoekresultaten. Des te hoger je in de zoekresultaten komt des te meer Noorse bezoekers op je pagina komen.

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in het buitenland? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244

Zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren

Het zoekvolume voor zoekwoorden in Noorwegen kan erg verschillen met het volume in Nederland. Onze SEO specialisten zullen eerst een gedegen zoekwoordonderzoek uitvoeren om te achterhalen welke zoekwoorden een kans kunnen bieden voor uw website. Deze zoekwoorden zullen uiteindelijk verwerkt worden in on-page teksten. Door deze woorden te gebruiken kan de website geoptimaliseerd worden en hoger ranken in de Google posities. Onze SEO specialisten hebben veel ervaring in een zoekwoordenonderzoek en vergelijken de zoekwoorden met die van de concurrenten.

Content in het Noors

Naast het zoekwoordenonderzoek kunnen onze specialisten ook nieuwe teksten aanleveren. Content op de website is één van de belangrijkste pijlers van SEO. Je website bevat dan meer inhoud/informatie voor de bezoekers. Hoe meer inhoud hoe meer mogelijke zoektermen er in je content staan waar mensen op zoeken. Ook komt je website meer vertrouwd en betrouwbaar over bij zowel de zoekmachines Google en Fast als bij de bezoeker op je website.

Linkbuilding in Noorwegen uitbesteden

Linkbuilding in Noorwegen is een goede keuze. LEQUAL heeft een uitgebreid netwerk en verzorgd de backlinks voor je website. Hierdoor is het ook mogelijk om te linkbuilden op websites met een Noorse domeinnaam, een .no domein. Hierbij tracken wij de resultaten en geven de voorruitgang van de posities aan je aan het eind van de maand. LEQUAL verzorgd ook blogs op andere website die linken naar jou website. Hierdoor komt er op één pagina maar één link te staan, deze link heeft dan veel waarde voor je website. Er kunnen zowel bezoekers zijn die op de link drukken en doorverwezen worden naar je website, maar de linknaam (oftewel anchor) zorgt tevens ook voor een betere ranking op dat zoekterm.

Wilt u hierover meer te weten komen? Neem dan contact met ons op!