Linkbuilding in Luxemburg

Linkbuilding in Luxemburg uitbesteden

Hoewel Luxemburg een van de kleinste landen van Europa is, biedt het land uitstekende kansen voor bedrijven. Dit komt niet alleen door de centrale ligging tussen België, Duitsland en Frankrijk maar ook door de hoge mate van welvaart in het land. Luxemburg heeft zelfs een van de hoogste BBP per hoofd van de bevolking. Een mooie kans om je producten of diensten aan te bieden in dit kleine land. Via linkbuilding helpen wij succesvol bedrijven hun zichtbaarheid op het internet in Luxemburg te vergroten. 

Content voor een website in Luxemburg

In Luxemburg worden verschillende talen gesproken. Er worden drie talen officieel erkend: het Luxemburgs, Frans en Duits. In praktijk wordt er veelal een combinatie van deze drie talen gesproken.  Bij het schrijven van content voor op je website dien je hier dus rekening mee te houden. Veel websites bieden daarom de verschillende taalopties aan, zodat de bezoeker zelf kan instellen welke optie hij kiest. Je kunt je Nederlandse website niet zomaar vertalen en ervan uitgaan dat het daardoor aansluit bij Luxemburgers. Bij het vertalen dien je rekening te houden met andere benamingen, de plaatselijke gewoontes en de wetgeving. Zo heeft het geen zin om de Nederlandse wetgeving te benoemen in de Luxemburgse vertaling. Wij kunnen je daarbij helpen. We letten daarbij niet alleen op de content, maar ook op zaken zoals meta descriptions en contactformulieren.

Niels Hoogeveen

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in het buitenland? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244
Niels Hoogeveen

Luxemburgs zoekwoordenonderzoek

Als je website in Nederland scoort op zoekwoorden met hoge volumes betekent dat niet dat het in Luxemburg ook zo is. Door een zoekwoordenonderzoek te houden kunnen kansrijke zoektermen worden uitgekozen die vervolgens in de content worden verwerkt. Onze SEO specialisten voeren geregeld zoekwoordenonderzoeken uit voor websites die zich richten op Luxemburg. Wij helpen je dan ook graag om de beste Luxemburgse, Franse of Duitse zoektermen te achterhalen.

Het belang van linkbuilding in Luxemburg

Wanneer het content gedeelte behandeld is kan de focus op linkbuilding in Luxemburg worden gelegd. Linkbuilding is een van de drie belangrijke pijlers binnen zoekmachine optimalisatie. Het verkrijgen van kwalitatieve en relevante backlinks is een belangrijk aspect binnen linkbuilding. Onze SEO-specialisten hanteren een tweezijdige aanpak voor linkbuilding. Het realiseren van nieuwe backlinks én het optimaliseren van de interne linkstructuur.

Kwalitatieve linkbuilding

Als je een website voor Luxemburg hebt is het belangrijk dat er vanuit autoritaire Luxemburgse websites wordt verwezen naar jouw website. Hiermee kan jouw website meer autoriteit krijgen en dat is een rankingfactor voor zoekmachines. Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks is lastig voor een Luxemburgse website. Zeker wanneer je de plaatselijke taal niet beheerst kan dit een flinke uitdaging worden. Onze specialisten nemen dit graag voor je uit handen. Ze weten als geen ander hoe ze de beste backlinks naar jouw website kunnen realiseren. 

Interne linkbuilding

Tijdens het linkbuildingtraject wordt er ook rekening gehouden met de interne linkstructuur. We zullen eerst de huidige linkstructuur in kaart brengen om te kijken hoe je website is opgebouwd. Bij een nieuwe website kunnen we je adviseren hoe je dit het beste kunt inrichten. Door een goede linkstructuur kan de waarde van de pagina’s optimaal doorstromen. 

SEO in Luxemburg uitbesteden

Onze SEO specialisten zijn dagelijks in de weer om websites in Luxemburg te optimaliseren voor zoekmachines. Doordat ze flink wat ervaring hebben binnen internationale linkbuilding weten zij als geen ander welke technieken ze daarvoor kunnen gebruiken. We worden gedreven door data, die we verkrijgen door grondige analyses te maken van jouw website, de concurrenten en de markt. Samen stippelen we een strategie uit waarmee we voor succes gaan in de Luxemburgse zoekmachines.