Linkbuilding in Frankrijk

Frankrijk is hét land om naar uit te breiden als je de Benelux hebt gehad. Het land biedt enorme kansen voor ondernemingen uit Nederland. Niet alleen door het immense inwonersaantal van bijna 67 miljoen mensen, maar ook door de uitstekende infrastructuur. Ook online zijn er veel kansen en groei te behalen. Om je website in Franse zoekmachines te laten scoren kun je gebruik maken van SEO en linkbuilding in Frankrijk. Onze SEO-specialisten staan klaar om je te helpen groeien dankzij linkbuilding in Frankrijk.

Waarom linkbuilding belangrijk is

Binnen SEO zijn er drie belangrijke pijlers die grote invloed kunnen hebben op je rankings. Linkbuilding is een van die drie belangrijke pijlers, waardoor een gedegen linkbuilding strategie noodzakelijk is. Onze SEO-specialisten hebben jarenlange ervaring met linkbuilding, zowel nationaal als internationaal. We hanteren daar een tweezijdige aanpak voor: enerzijds door nieuwe externe backlinks te verkrijgen en anderzijds door de interne linkstructuur te optimaliseren.

Kwalitatieve linkbuilding

Binnen linkbuilding staat het verkrijgen van kwalitatieve backlinks centraal. Door links en vermeldingen te verkrijgen van websites met een hoge autoriteit zal er autoriteit voortvloeien naar je website. Omdat het lastig kan zijn om vermeldingen op Franse websites te krijgen helpen we je er graag mee. Wij weten als geen ander hoe je dit voor elkaar krijgt en daarmee een natuurlijk linkprofiel opbouwt. Ook beschikken wij over een groot netwerk van websites met een hoge autoriteit. Bij een Franstalige website is het bovendien van belang om de meeste links van Franse domeinnamen (.FR) te krijgen en Franse anchorteksten te gebruiken.

Interne linkbuilding

Maar niet alleen externe backlinks zijn belangrijk. Er liggen ook kansen bij de interne linkstructuur.  We helpen je graag bij het analyseren van de interne links op je website. Vaak komen we een hoop kansen tegen die we je graag adviseren om te benutten. Daardoor kan de linkwaarde van sterke pagina’s uitstekend doorstromen naar de andere pagina’s. Ideaal om je focuspagina’s te optimaliseren voor Franse zoekmachines.

 

Niels Hoogeveen

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in Frankrijk? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244
Niels Hoogeveen

Linkbuilding of SEO in Frankrijk uitbesteden bij ons

Dagelijks helpen onze SEO-specialisten vele ondernemingen om hun zichtbaarheid in Franse zoekmachines te verhogen. Dit doen we door ons iedere dag in te zetten om websites verder te optimaliseren, autoritaire backlinks te verkrijgen en door grondige analyses te maken. Daardoor weten wij als geen ander hoe we jouw website tot een succes kunnen maken, waardoor je onderneming internationaal verder kan groeien. Wil je onze werkzaamheden bijhouden? Dat kan! Dankzij je persoonlijke dashboard kun je onze werkzaamheden bijhouden en je posities tracken, zodat je 24/7 op de hoogte bent van de vorderingen. We houden je bovendien maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen door middel van een uitgebreide rapportage.

Onze werkwijze

Om beter te kunnen scoren met je website zal je ten eerste de content moeten optimaliseren voor de Franse markt. Doordat de regelgeving per land verschilt en ieder land zijn eigen leefgewoontes heeft, is een één op één vertaling van content vaak niet van toepassing. Onze specialisten kunnen helpen om je content correct te vertalen en waar nodig aan te passen. Ook kunnen we advies geven over andere door te voeren aanpassingen voor op je website. Naast het aanpassen van de content zullen er namelijk ook zaken zoals knoppen, alt-teksten en meta descriptions moeten worden aangepast.

Om sterke content te schrijven zullen we eerst een gedegen zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Daardoor kunnen we de beste zoekwoorden achterhalen waarmee je de concurrentie voor kunt zijn. De zoekwoorden verwerken we zorgvuldig in de content waardoor je website goede kans maakt om te ranken op de populairste zoekwoorden met hoge zoekvolumes.