Linkbuilding in Finland

Linkbuilding in Finland uitbesteden

Bij een uitbreiding naar het noorden mag Finland zeker niet overgeslagen worden. Gelegen tussen Noorwegen, Zweden en Rusland biedt het land mooie kansen. Door middel van SEO in Finland helpen onze specialisten talloze bedrijven om beter zichtbaar te worden in de Finse zoekmachines net zoals ze webshops helpen met linkbuilding in Noorwegen. Naast de content en techniek van een website speelt linkbuilding hier een belangrijke rol in. 

Waarom linkbuilden in Finland?

Bij zoekmachine optimalisatie zijn er veel technieken die kunnen worden toegepast om een website beter zichtbaar te maken in zoekmachines. De drie belangrijkste pijlers bestaan uit linkbuilding, technische SEO en content. Met behulp van linkbuilding zorg je niet alleen voor verwijzingen naar je website toe die extra bezoekers kunnen opleveren, het kan je website ook meer autoriteit geven. Door backlinks te realiseren van kwalitatieve en relevante domeinen kunnen zoekmachines je website zien als een autoriteit in je branche. Dit komt je posities in Finse zoekmachines ten goede. Bij LEQUAL is linkbuilding opgedeeld in twee delen. Enerzijds het verkrijgen van kwalitatieve backlinks en anderzijds het optimaliseren van de interne linkstructuur.

 

Kwalitatief linkbuilden  

Onder kwalitatief linkbuilden in Finland verstaan wij het realiseren van verwijzingen van kwalitatief goede websites die relevant zijn voor jouw website. Door de verwijzingen kan jouw website worden gezien als de autoriteit in je branche. We letten hierbij op meer dan de kwaliteit en relevantie. Er wordt ook met de juiste anchorstrategie rekening gehouden, zodat je linkprofiel natuurlijk overkomt. Onze specialisten schakelen met alle liefde hun netwerk in om de beste websites te vinden waarop ze links naar jouw website kunnen plaatsen.

Interne linkbuilding

Naast de backlinks wordt er ook naar de interne linkstructuur gekeken. We brengen de interne linkstructuur in kaart en geven advies over eventuele verbeterpunten. Als je een hele nieuwe website gaat maken kunnen we natuurlijk een opzet maken voor een ideale linkstructuur. Daardoor kan de waarde van je website optimaal doorstromen naar alle pagina’s. 

Niels Hoogeveen

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in het buitenland? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244
Niels Hoogeveen

Content voor Finse websites

Naast linkbuilden is ook de content van belang bij zoekmachine optimalisatie voor Finse zoekmachines. Een Nederlandse website is zo vertaald naar het Fins, maar met alleen vertalen ben je er nog niet. De content dient geheel nagekeken te worden op gewoontes, andere benamingen en plaatselijke regelgeving. Wij helpen je daar graag bij. We nemen dan ook zaken als page titles en meta descriptions, alt teksten mee.

Een zoekwoordenonderzoek voor Finse zoekmachines

Wanneer je in Nederland op bepaalde termen hoog scoort betekent dit niet dat het in Finland ook zo is. Ook de zoekvolumes kunnen enorm verschillen per land. 

De basis van goed geoptimaliseerde content is dan ook een gedegen zoekwoordenonderzoek. Iets dat de SEO specialisten van LEQUAL dagelijks doen. Ze analyseren de mogelijkheden in Finse zoekmachines en kiezen kansrijke opties uit. Door de woorden vervolgens in de tekst te verwerken kan je je website voor deze woorden optimaliseren. Een zoekwoord onderzoek is ook de basis van een internationale linkbuilding strategie. 

SEO in Finland uitbesteden

Zie je het zitten om de Finse markt te betreden? Dan helpen wij je daar graag bij. Onze SEO specialisten weten de ins en outs van de Finse zoekmachines waardoor we een sterke strategie kunnen opstellen. Door bewezen SEO-technieken te gebruiken streven we naar de hoogst haalbare resultaten in Finse zoekmachines. Data-driven en transparantie staan daarbij centraal. Middels ons SEO dashboard kun je ons werkzaamheden bekijken en je posities tracken. Daardoor weet je direct hoe het ervoor staat.