Linkbuilding in Engeland

Engeland is een aantrekkelijk land om naar uit te breiden. Omdat Nederlanders vrijwel allemaal de Engelse taal beheersen kunnen de meeste Nederlandse ondernemingen zich prima uit de voeten maken in Engeland. Met behulp van linkbuilding en SEO in Engeland helpen wij ondernemingen om ook in Engelse zoekmachines beter zichtbaar te worden.

SEO en linkbuilding UK

Onze specialisten helpen dagelijks vele ondernemingen met het behalen van online succes. Door de kennis van SEO in Engeland weten zij als geen ander op welke manieren een Engelse website geoptimaliseerd kan worden. Als linkbuilding bureau bouwen wij natuurlijke linkprofielen op die een solide basis vormen voor je website. Ben je benieuwd hoe we dat doen? Dat kan je allemaal volgen in je persoonlijke SEO dashboard. Daarnaast houden wij je maandelijks op de hoogte van de vorderingen door middel van een uitgebreide rapportage.

Ben je aan het overwegen om linkbuilding in Engeland te doen? Neem dan contact met ons op!

Engelse content en zoekwoordenonderzoek

Beschikt je website al over een Engelstalige versie? Super! Als dat nog niet het geval is, raden wij aan om ook een Engelse versie van je website te maken. Wij kunnen je daarbij helpen door de content te schrijven en daarbij rekening te houden met alle factoren die meetellen bij zoekmachine optimalisatie. We letten daarbij niet alleen op de content zelf, je hele website wordt onder de loep genomen om het geheel op de Engelse markt te richten. Zo worden ook contactformulieren, meta descriptions en knoppen meegenomen.

 

De basis van goede content is een gedegen zoekwoordenonderzoek. Onze SEO-specialisten hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van zoekwoordenonderzoeken. Dankzij de nieuwste tools kiezen zij de beste zoekwoorden voor je uit die ze zorgvuldig in de content verwerken. Jouw website zal dus exact antwoord geven op de vragen van de bezoekers. En dat is precies de reden waarom zoekmachines een zoekresultaat laten zien.

Niels Hoogeveen

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in het buitenland? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244
Niels Hoogeveen

Waarom linkbuilding belangrijk is

Zoekmachine optimalisatie in Engeland bestaat uit drie belangrijke pijlers. Een van die drie pijlers is linkbuilding. Onze SEO-specialisten hanteren hier een tweezijdige aanpak voor. Door nieuwe backlinks te verkrijgen van relevante en kwalitatieve websites kan de autoriteit worden verhoogd. Hiervoor beschikken wij over een enorm netwerk van autoritaire websites. Ook wordt er een analyse gemaakt van je website en komen wij met optimalisatiepunten die wij voor je kunnen oppakken.

Kwalitatieve linkbuilding

Kwalitatieve backlinks van relevante domeinen kunnen een bijdrage leveren aan de autoriteit van je website. Door de hogere autoriteit kunnen zoekmachines je website zien als betrouwbare bron van informatie. Bij het linkbuilden voor een Engelse website is het van belang dat de backlinks van Engelse domeinen komen. Die domeinen eindigen meestal op .co.uk of .uk. Tot slot is het belangrijk om Engelse anchorteksten te gebruiken bij het linkbuilden.

Interne linkbuilding

Onze specialisten kijken daarnaast ook naar de interne linkstructuur. Door deze grondig te analyseren wordt duidelijk hoe de website is opgebouwd en waar nieuwe kansen liggen. Door advies te geven over optimalisaties en deze uit te (laten) voeren, kunnen we er samen voor zorgen dat er mooie resultaten worden behaald.