Linkbuilding in Denemarken

Linkbuilding in Denemarken

Denemarken kan erg interessant zijn wanneer je je bedrijf wilt laten groeien en stappen zet om naar het buitenland uit te breiden. Hiervoor dien je ook rekening te houden met de online zichtbaarheid op zoekmachines zoals Google. Hierdoor ben je online beter vindbaar bij je doelgroep.

SEO en Linkbuilding in Denemarken

In Denemarken is het verstandig om direct te beginnen met SEO en linkbuilden, omdat Google na een bepaalde perioden pas de posities aanpast. Hoe eerder je dan begint met het linkbuilden hoe sneller deze posities worden bereikt. Onze SEO-specialisten hebben veel kennis over SEO en Linkbuilding in het buitenland, waaronder Denemarken. Zo kunnen wij doormiddel van onze uitgebreide netwerk links plaatsen op andere relevante Deense websites.

Door deze kwalitatieve backlinks te plaatsen krijgt je website meer autoriteit waardoor het hoger in de zoekresultaten komt. Je website wordt dus gezien als een betrouwbare bron van informatie.

Niels Hoogeveen

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in het buitenland? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244
Niels Hoogeveen

Interne links

Naast de externe backlinks is het ook belangrijk om gebruik te maken van interne links. Door interne links te plaatsen op je website wordt de waarde van de doelpagina verspreid. De interne link structuur van de website kan een positief cumulatief effect hebben op SEO. Onze SEO- specialisten hebben veel ervaring met het opbouwen van een interne linkstructuur. Hierdoor kunnen ze dit toepassen op jouw Deense website, waardoor Google beter begrijpt welke pagina belangrijk is.

Wat wij doen

Bij LEQUAL verzorgen wij zoals eerder gezegd de SEO-taken waar onder andere linkbuilding bij hoort. Ook worden er andere diensten geleverd zoals online adverteren en conversie optimalisatie, wat een bijdragen kan leveren aan het vergroten van de autoriteit van je website. Onze online adverteren dienst bestaat uit SEA (Google AdWords), social media adverteren enz. Door SEO en SEA te combineren in Denemarken zal je website gegarandeerd een betere positie krijgen in de zoekresultaten van Google.

Onze werkwijze

Onze specialisten analyseren eerst de content van de website voordat het linkbuilding van start gaat. Als u in Denemarken actief wilt zijn dan wordt de content met deze markt vergeleken. De regelgeving is in elk land verschillend, hierdoor is het niet mogelijk om alleen een kopie plak van de vertaling te gebruiken. Ook komt dit vaak slordig op de website te staan omdat er al gauw stijl en grammatica fouten te zien zijn. Ook geven wij andere aanpassingen door die op je website opvallen, als bijvoorbeeld een tekst niet zichtbaar is.

Om sterke content te schrijven zullen we eerst een gedegen zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Daardoor kunnen we de beste zoekwoorden achterhalen waarmee je de concurrentie voor kunt zijn. De zoekwoorden verwerken we zorgvuldig in de content waardoor je website goede kans maakt om te ranken op de populairste zoekwoorden met hoge zoekvolumes.

Kortom een goede strategie om zichtbaar te zijn in Denemarken is om te beginnen met de online zichtbaarheid, hier weten mensen je inmiddels te vinden. Zeker als het gaat om een webwinkel wat alleen online in Denemarken actief is. Zonder goede positie in Google is het namelijk erg lastig om veel verkeer naar je website te genereren.