Linkbuilding in de USA

Linkbuilding in USA

USA is een uitermate geschikt land om je diensten of producten aan te bieden. De afzetmarkt is vaak vele malen groter dan die in Nederland. Daarnaast zal de Engelse taal voor veel Nederlandse ondernemers niet zorgen voor een taalbarrière en kan er gemakkelijker zaken worden gedaan dan in een land waar jij de taal niet spreekt. Door middel van SEO en Linkbuilding in de USA helpt LEQUAL met het behalen van goede posities in de Amerikaanse Zoekmachine.

SEO en Linkbuilding USA

LEQUAL is gespecialiseerd in het behalen van goede posities in Google voor bedrijven in verschillende branches wereldwijd. Daarnaast hebben wij ervaring met SEO en linkbuilding in de Verenigde Staten. Veel bedrijven in Nederland zien de USA als ideale afzetmarkt voor hun producten of diensten en wij helpen graag om voet aan de grond te zetten in het land. Door onze kennis van zoekmachine optimalisatie zorgen wij dat jij verkeer uit de Verenigde Staten naar je website krijgt.

Engelse content en Zoekwoordenonderzoek

Voordat we aan de slag gaan met SEO en internationale linkbuilding voor de USA is het belangrijk dat je een Engelse versie hebt op je website. Zonder Engelse teksten wordt het erg lastig om te ranken in de Amerikaanse Zoekmachine. Uiteraard kan LEQUAL je helpen met het schrijven van de content. Hiervoor doen wij een grondig zoekwoordenonderzoek en laten deze zoekwoorden terugkomen in de content. De teksten zijn SEO geoptimaliseerd. Ook voor internationale linkbuilding in de USA is dit zoekwoordenonderzoek belangrijk. Goede posities behalen relevante zoekwoorden me een hoog zoekvolume, zal voor relevante bezoekers naar je website zorgen. Wat kan resulteren in meer omzet en winst voor je onderneming.

Niels Hoogeveen

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in het buitenland? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244
Niels Hoogeveen

Waarom linkbuilding uitvoeren voor de Amerikaanse zoekmachines?

Om organisch vindbaar te worden in de Amerikaanse zoekmachines als Google en Bing is zoekmachine optimalisatie (SEO) noodzakelijk. SEO is opgebouwd uit : Techniek van de website, content op de website en linkbuilding. Om goed te scoren in Google moeten al deze facetten van SEO goed zijn. Zo dient de snelheid van de website in orde te zijn, de content uniek en meerwaarde bieden voor de bezoekers.

Daarnaast moet de interne linkstructuur op de website goed zijn en is het belangrijk dat andere website naar jou linken (Linkbuilding). Zie het als mond-tot-mond reclame. Als je tandarts over een bepaald tandpastamerk zegt dat het de beste tandpasta is. Neem jij het eerder aan, dan wanneer een bouwvakker het zegt. Deze tandarts heeft namelijk autoriteit binnen het vakgebied. In de online wereld is het eigenlijk precies hetzelfde. Deze autoriteit wordt echter door middel van verschillende tools (Ahrefs, Majestic, Moz) gemeten. Daarnaast wordt er gekeken naar de branche waarin jij fungeert en wordt hier op gericht met linkbuilding. Zo kan LEQUAL je helpen met kwalitatieve linkbuilding in de USA. Door te focussen op Amerikaanse websites met een hoge autoriteit die bovendien relevant zijn voor je website, kan je onderneming succesvol worden in de USA.