Internationale linkbuilding

Een uitbreiding naar het buitenland is voor veel Nederlandse ondernemingen een interessante optie. Wanneer een website in Nederland goed scoort in de zoekmachines biedt dit echter geen garantie dat dit in het buitenland ook lukt. Door internationale linkbuilding kunnen ondernemingen hun website hoger laten scoren in het buitenland. Daarnaast moeten ook alle on-page factoren op de website geoptimaliseerd zijn. Alleen dan kan de concurrentie verslagen worden, want ook internationaal is er veel concurrentie op het internet.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst zal er door onze SEO-specialisten een vrijblijvende SEO-scan worden uitgevoerd. Waar liggen de verbeterpunten van de website? Is dit on-page, of toch voornamelijk het backlinkprofiel dat aangevuld moet worden? Aan de hand van deze SEO-scan kunnen onze specialisten deze verbeterpunten blootleggen en laten zien waarom de concurrentie beter vindbaar is binnen de internationale zoekmachines ten opzichte van jouw website/webshop.

Wil je uitbreiden naar het buitenland, maar heb je geen idee hoe dit SEO-technisch mogelijk is? De specialisten bij LEQUAL kunnen een strategie uitstippelen en het gehele project begeleiden, waardoor er achteraf geen vervelende verrassingen ontstaan.

Niels Hoogeveen

SEO specialist

Niels Hoogeveen

Benieuwd naar onze werkwijze voor linkbuilding in het buitenland? Bekijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Bel: 085-3030244
Niels Hoogeveen

Waarom internationale linkbuilding?

Succesvolle zoekresultaten binnen de zoekmachines in Nederland bieden geen garantie voor succesvolle posities in het buitenland. Internationale versies van de website vereisen backlinks van domeinen die in hetzelfde land actief zijn aangezien deze het meest relevant zullen zijn in de ogen van de zoekmachines. Echter kan het door verschillende redenen lastig te zijn om backlinks te verkrijgen in het land waar jouw website actief is. Dit kan bijvoorbeeld door taalbarrières zijn of het netwerk kan ontbreken. Bij LEQUAL beschikken we over een groot netwerk in verschillende landen binnen Europa en Amerika. Hierdoor zijn we in staat om internationale, kwalitatieve, links te verzorgen en dit ook nog eens op korte termijn.

Met behulp van internationale linkbuilding zorgen onze SEO-specialisten voor een natuurlijk linkprofiel waarmee de strijd aangegaan kan worden met internationale concurrenten. Als (internationaal) linkbuilding bureau kunnen wij je helpen met:

– Linkbuilding in Duitsland
– Linkbuilding in Engeland
– Linkbuilding in Frankrijk
– Linkbuilding in Spanje
– Linkbuilding in België
Linkbuilding in Luxemburg
– Linkbuilding in Finland
Linkbuilding in Zweden
– Linkbuilding in de USA
Linkbuilding in Noorwegen

 

Actief in één van deze landen en benieuwd naar de linkbuilding en SEO mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Investeren in internationale linkbuilding

Linkbuilding geldt als één van de drie belangrijkste pijlers binnen zoekmachine optimalisatie. Investeren in linkbuilding is dan ook vaak noodzakelijk bij een expansie naar het buitenland waar weer andere concurrenten actief zijn. Enkel door relevante backlinks te verkrijgen van kwalitatieve websites kun je topposities in lokale zoekmachines verkrijgen. Het verkrijgen van deze backlinks gaat echter niet vanzelf. Bij LEQUAL weten wij als geen ander hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen. Met diverse strategieën zorgen wij voor een duurzame stijging in backlinks en dat merk jij in de rankings en organische bezoekers.

Voor aanvang van de campagne bekijken we het huidige backlinkprofiel. We kijken daarbij naar de huidige inkomende backlinks en de anchorteksten die hierbij gebruikt zijn. Op basis van deze informatie kijken we welke internationale linkbuilding strategie nodig is om positieve resultaten te behalen.

Analyse internationale backlinkprofiel

Voor aanvang van de campagne bekijken we het huidige linkprofiel. We kijken daarbij naar de huidige inkomende backlinks en de anchorteksten die hierbij gebruikt zijn. Op basis van deze informatie kijken we welke internationale linkbuilding strategie nodig is om positieve resultaten te behalen.
Voorafgaand checken we eerst altijd de kwaliteit van de inkomende backlinks en bekijken we altijd het linkprofiel of er nog verwijzingen in staan die op termijn schadelijk kunnen zijn. In dat geval kan het een optie zijn dat wij deze eerst verwijderen (door de schadelijke backlinks in te dienen in de Disavow Tool). Vanuit hier kunnen wij het opgeschoonde backlinkprofiel verder gaan uitbouwen.

Transparantie & Rapportage

Onze linkbuilding werkzaamheden kunnen realtime worden bekeken, doordat we onze werkbestanden met jou als klant delen. Hierdoor is er altijd inzicht in onze gedane activiteiten en de geplaatste backlinks.
Zodra we met de campagne van start gaan zullen wij de voortgang wat betreft de posities in zoekmachines (Google, Yahoo & Bing) continue monitoren. Hier brengen wij maandelijks rapportages van uit wat betreft de posities in de zoekmachines.

Aanvullende adviezen

Aanvullend op het linkbuilding traject monitoren we ook continu jouw website. On-page optimalisaties worden onderzocht en gedeeld. Op basis van deze uitkomsten zullen we continu verder kijken wat nodig is om een stap naar het volgende niveau te maken.
Dit advies is vrijblijvend en kan zelf geïmplementeerd worden. Wij geloven in een langetermijn samenwerking met onze klant en daarom denken we naast off-page ook on-page graag met je mee!

Internationale linkbuilding uitbesteden bij een betrouwbare partij

Ben je opzoek naar een betrouwbare partij om internationale linkbuilding of SEO uit te besteden? Dan ben je bij LEQUAL aan het juiste adres. Wij helpen al jaren vele klanten met het vergroten van hun online zichtbaarheid waardoor ze online beter gepositioneerd zijn. Wij willen de uitbreiding naar het buitenland dan ook graag samen met jou verzorgen! Onze betrokken specialisten zullen je maandelijks op de hoogte houden van de vorderingen. Maar daar hoef je niet op te wachten; via je persoonlijke dashboard kun je onze werkzaamheden direct volgen. Wel zo transparant!  Met een gemiddelde klanttevredenheid van 9.3 weet je bovendien zeker dat je te maken hebt met een professioneel team dat net dat stapje extra voor je zet.

Zijn we trots op.

Klanten