Google Adwords specialisten

Wilt u verzekerd zijn van goede posities in Google? Met het advertentieprogramma Google Adwords kunt u direct goede posities verkrijgen op zoekwoorden die relevant zijn voor potentiële klanten. Onze Adwords specialist kan u verder helpen met het opzetten van een succesvolle Google Adwords campagne.

“Meer klanten, omzet en een verhoogde naamsbekendheid?
Resultaat staat bij ons centraal!”

Wij als Google Adwords experts weten als geen ander welke zoekwoorden, advertentieteksten en functionaliteiten van het advertentieprogramma geschikt zijn om de beste campagnes op te zetten.

Hoe werkt het Google Adwords traject bij LEQUAL?

Iedere Google Adwords specialist bij ons beschikt over het Google Adwords certificaat. Samen met een specialist zal er een strategie bedacht worden om zoveel mogelijk rendement uit uw Google Adwords campagnes te behalen.

Alles is maatwerk, iedere campagne kan immers andere doelstellingen hebben. Onze professionals kunnen u ondersteunen bij het optimaliseren van de huidige campagne en bij het starten van een nieuwe campagne!

Samen naar een succesvolle Adwords campagne!

Wij als Adwords bureau zetten dé stap extra voor onze klant die het verschil maakt! Wij halen alles uit de kast om een perfect resultaat te behalen om samen met uw organisatie verder te kunnen groeien.

Kennis en ervaring: Met meer dan 5 jaar ervaring in huis zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Data-driven: wij maken al onze keuzes o.b.v harde data!
Betrokkenheid: we houden van snel schakelen, proactief handelen en een persoonlijke benadering.
Afspraak = Afspraak: geen verrassingen!

Wilt u meer weten over het uitbesteden, optimaliseren en opzetten van uw Google Adwords campagne? Kom gerust langs voor een kopje koffie of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of telefonisch via 085-3030244.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Website

Bericht

Google Adwords
10 (100%) 3 Beoordelingen