Google Adwords (Google Ads)

Wil je verzekerd zijn van hoge posities binnen de zoekresultaten van Google? Dan is het raadzaam om te adverteren op Google, waarbij je binnen een mum van tijd succes kan hebben. Door middel van Google Adwords campagnes te draaien, kan je binnen een korte tijd meer bezoekers en daardoor ook meer omzet genereren. Wij helpen je graag bij dit traject en willen samen met jou kijken naar de mogelijkheden om succesvolle Google advertenties op te zetten zodat het maximale resultaat uit jouw Google Adwords campagne kan worden gehaald.

Neem contact met ons op

Wat is Google Adwords?

Met Google Adwords is het mogelijk om te adverteren op Google. Met het advertentieprogramma Google Adwords heb je de mogelijkheid om bovenaan de zoekresultaten te komen door middel van advertenties. Door te adverteren op Google kan je zelf bepalen op welke zoekwoorden jouw advertentie verschijnt.

Voordelen van adverteren op Google

Adverteren via Google Ads brengt vele voordelen met zich mee. Aangezien veel mensen dagelijks gebruik maken van Google als zoekmachine, is het interessant om adverteren op Google te overwegen. Waarom is dat zo?

 • Snel en effectief de doelgroep benaderen met jouw producten en diensten
 • Je kunt de juiste zoekwoorden koppelen aan een advertentie
 • Je bepaalt zelf wanneer Google advertenties in beeld komen bij de doelgroep
 • Handige extensies kunnen advertenties verder optimaliseren
 • Altijd inzicht in behaalde resultaten
 • Interessant voor remarketing

Het loont dus om te adverteren op Google. Binnen een relatieve korte tijdsperiode kun je al succes behalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze Adwords specialisten en zij zullen jou helpen en adviseren met alle mogelijkheden rondom Google Adwords.

Google Ads Expert

Rowen van Dijk

Door onze ervaring toe te passen en te combineren met data weten we in iedere situatie een hoog rendement te behalen! Benieuwd of jouw campagnes optimaal zijn ingericht? Wij kunnen een vrijblijvende Google Ads review uitvoeren!

085-3030244

Analyse & strategie

Voordat we daadwerkelijk beginnen met een campagne opstellen voeren we eerst een gedetailleerde zoekwoord-analyse uit voor iedere advertentie die je op wilt stellen. Hierbij stellen we een overzicht op van de interessante zoektermen en de verwachte cost per click op dit zoekwoord.

Campagnes opbouwen

Na de analyse en het bepalen van de strategie bouwen we de campagnes in de juiste structuur en juiste groepen op. In deze fase zullen we verschillende varianten opbouwen om zo gedurende de periode goed te testen welke Ads het beste renderen.

Campagnes optimaliseren

Het is erg belangrijk om constant door te gaan met de optimalisatie van het account en de campagnes om zo het maximale resultaat te behalen. O.b.v. data zullen we keuzes maken om bepaalde Ads uit te zetten en andere Ads juist actiever in te zetten. Resultaat voorop.

Hoe gaan onze Adwords specialisten te werk?

Het draaien van succesvolle Google Adwords campagnes is geen eenvoudige opgave. Je moet precies weten waar je op dient te letten en welke stappen je moet doorlopen. Onze Adwords specialisten zijn getraind en hebben jarenlange ervaring in het beheren van Google Adwords accounts en het inrichten van advertenties. Benieuwd hoe Adwords werkt? In 5 stappen zorgen we ervoor dat jouw Google Adwords account volledig is ingericht en succesvolle advertenties kan draaien.

 1. Kennismaken en strategie bedenken: de eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan bedenken we een doeltreffende strategie.
 2. Google Adwords account instellen: als we weten welke koers we gaan varen, kunnen onze Adwords specialisten een Google Adwords account opzetten en inrichten zodat we direct kunnen starten met adverteren op Google.
 3. Optimaliseren: indien de advertenties eenmaal draaien, is het een kwestie van optimaliseren en bijsturen. Continu monitoren onze experts waar het goed gaat en welke advertenties nog kunnen worden verbeterd.
 4. Adviseren: onze Google Adwords specialisten houden jou continu op de hoogte van alle ontwikkelingen en geven advies over welke verbeteren nog mogelijk zijn. Denk aan het gebruik van zoekwoorden, bijstellen van het budget etc.
 5. Rapporteren: iedere maand ontvang je een rapportage van alle Google Adwords campagnes en zie je wat elke advertentie heeft opgeleverd. Gezamenlijk doorlopen we dit rapport en kunnen we evalueren hoe jij het traject hebt ervaren.

Zijn we trots op

Klanten

Google Adwords uitbesteden

Ben je op zoek naar een geschikte partner die jou kan helpen met opzetten, inrichten en beheren van jouw Google Adwords account? Dan is het mogelijk om Google Adwords uit te besteden. Wij beschikken over Adwords specialisten die veel ervaring hebben en succesvolle advertentiecampagnes kunnen opzetten.
Voor diverse klanten hebben wij al succesvolle campagnes gedraaid en meerdere Google Adwords advertenties opgezet. Bovendien zijn onze experts allemaal in het bezit van een Google Adwords certificaat en weten dus ook hoe ze het optimale rendement uit jouw Adwords campagne kunnen halen.