Facebook Adverteren

Klanten werven via Facebook advertenties? Facebook is één van de mogelijkheden om online te adverteren en is een perfect kanaal om met een minimaal budget heel gericht je doelgroep of een groot publiek te bereiken. Je kunt Facebook inzetten voor het vergroten van de naamsbekendheid of om meer leads te genereren. Facebook maakt het mogelijk om heel gericht te adverteren en zo dus een hoge ROI te behalen.

Neem contact met ons op

Meer klanten werven via Facebook advertising?

De voordelen van het uitbesteden van een Facebook marketing campagne zijn uiteenlopend. Zo hebben onze Facebook advertising specialisten veel ervaring met het opbouwen en optimaliseren van advertenties. Samen met jou wordt gekeken naar de bedrijfsdoelstellingen en wordt er gekeken welk budget nodig is om jouw doelen te realiseren.

Door de ervaring van onze specialisten wordt er altijd het maximale uit jouw Facebook advertenties gehaald. Dankzij slimme (re)targeting strategieën kan er met een minimaal budget al een hoge ROI uit jouw Facebook campagne voortkomen.

Wat zijn de voordelen van Facebook Advertising?

✓ Relatief goedkoop advertentiekanaal
✓ Specifiek (re)targeten
✓ Perfect inzicht in de resultaten middels rapportages

Facebook Advertising specialist

Lennart van der Leest

Door onze ervaring toe te passen en te combineren met data weten we in iedere situatie een hoog rendement te behalen! Benieuwd of jouw Facebook campagnes optimaal zijn ingericht? Wij kunnen een vrijblijvende review uitvoeren!

085-3030244

Facebook marketing uitbesteden?

We zullen samen aan de slag gaan met het opzetten van een Facebook advertentiestrategie. Op basis van jouw wensen en bedrijfsdoelstellingen zullen onze advertentie specialisten aan de slag gaan met een doelgroepbepaling en het uitdenken van bijpassende advertenties die aan slaan. Tijdens het opzetten en optimaliseren van (bestaande) advertenties zal altijd gekeken worden naar beschikbare data, niets gebeurt op gevoel, we meten alles door! Alles wat we meten delen we uiteraard ook met jou. Je ontvangt van ons één keer per maand een rapportage met de resultaten.

Afspraak = Afspraak

Heel simpel. Geen verrassingen!

Betrokkenheid

We houden van snel schakelen, proactief handelen en een persoonlijke benadering.

Data-driven

Wij maken geen keuzes o.b.v. gevoel, alles gebeurt o.b.v. harde cijfers!

Kennis en ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring in huis zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wat kost adverteren op Facebook?

De kosten voor een Facebook advertentie kunnen enorm uiteenlopen. Het is natuurlijk afhankelijk van welke doelstellingen je wilt bereiken en in welke branche je aanwezig bent. De advertentiekosten kunnen wel zeer effectief besteed worden binnen Facebook, dit heeft te maken met de (re)targeting functies. Zo kun je heel gericht adverteren en dus een hoge ROI behalen op al jouw Facebook campagnes.

Verder kun je je door het plaatsen van de Facebook pixel ook gericht aan de slag met gebeurtenissen en acties op jouw website. De Facebook pixel geeft ook inzicht in doelgroepen die voor jou interessant zijn, daarmee kun je dus optimaliseren voor méér conversies vanuit jouw Facebook advertenties.

De kosten voor het tonen van de advertenties zullen per advertentie anders zijn. Wil je meer weten over de kosten voor het opzetten en optimaliseren van jouw Facebook marketing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-3030244 of stuur ons even een e-mail: info@lequal.nl.

Zijn we trots op.

Klanten

Tips & Voorbeelden van Facebook Ads

Tip 1: Facebook pixel implementatie
Het succes van adverteren middels Facebook zit hem grotendeels in de implementatie van de Facebook pixel. Door de pixel te implementeren zal Facebook jouw website bezoekers beter begrijpen.

Tip 2: Kies voor specifieke advertenties
De kracht van Facebook advertenties zit hem ook in specifieke targeting. Middels targeting op basis van demografische gegevens, interesses, locaties en het gedrag dat een gebruiker laat zien kun je doelgroepen samenstellen. Zo ben je zeker van het feit dat iedere euro binnen jouw marketingbudget voor Facebook advertenties goed besteed wordt. Echter werkt dit niet altijd even goed, zie tip 3…

Tip 3:  Carpet Bombing!
De Carpet Bombing techniek is gebaseerd op locatie. Wat je vaak ziet als ondernemers zelf aan de slag gaan met Facebook advertising is dat ze altijd targeten op interesses. Voor het voorbeeld pakken we even een slotenmaker uit de regio, er zullen in dit geval te weinig kliks en impressies uit de campagne komen. Niemand is immers super geïnteresseerd in slotenmakers, toch? Daarom is Carpet Bombing in het leven geroepen, hierbij adverteer je op basis van locatie.

Meer tips voor een succesvolle Facebook advertentie campagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-3030244 of stuur ons even een e-mail: info@lequal.nl.