Animatie video

Ben je al enige tijd op zoek naar een krachtige en effectieve manier op jouw doelgroep te benaderen en een duidelijke boodschap over te brengen? Heb je wel eens aan een animatie video gedacht? Animatie video’s stellen het in staat om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen op een leuke en gepaste manier. Interesse om een animatie video te laten maken? Wij kunnen dit voor jou realiseren. Met ons gedreven team en doeltreffende aanpak kunnen we aan de hand van een op maat gemaakte bedrijfsanimatie jouw conversie verhogen.

Direct een pakket aanvragen

Neem contact met ons op

Voor wie zijn animatiefilms geschikt?

Ieder bedrijf kan een animatie video inzetten voor zijn bedrijf om alle producten en diensten te promoten of om de doelgroep te bereiken. WIj maken ook video’s voor alle soorten organisaties die daar baat bij hebben. Startups, MKB en grote organisaties over de hele wereld, de video’s zijn in alle talen beschikbaar. Aan de hand van jouw budget en wensen zijn onze experts in staat om te bepalen wat voor soort animatie video het meest geschikt is voor jouw onderneming.

Wat voor soort animatie video’s zijn er?

Het grootste voordeel van een animatie video is dat deze voor ieder bedrijf interessant is. Je hoeft hier geen enorme bedragen voor neer te leggen, want ook met een klein budget is het al mogelijk om jouw bedrijf te promoten door middel van een doelgerichte animatievideo. Wij maken onderscheid in de volgende animatie video’s:

De kosten zullen grotendeels afhangen van de lengte, jouw wensen en hoeveel tijd onze specialisten daarvoor nodig hebben. Wij vinden een aanpak op maat erg belangrijk en willen aan de hand van een persoonlijke kennismaking alle mogelijkheden bespreken. Wellicht dat bovengenoemde voorbeelden niet tot de juiste video’s behoren, maar dat een ander soort video meer tot zijn recht komt voor jouw bedrijf. 

Animatie video specialist

Thomas Bakker

Door onze ervaring toe te passen helpen we jouw doelstellingen te behalen! Benieuwd wat video voor jouw organisatie kan betekenen?

085-3030244

Waarom animatie video’s inzetten?

Een animatie video is uitermate geschikt om een boodschap op een doeltreffende wijze over te brengen aan jouw doelgroep. In plaats van lange teksten te lezen, kan een compact animatiefilmpje uitkomst bieden.

Het inzetten van video marketing wordt door steeds meer bedrijven gedaan. Zij zien de voordelen om online succes te kunnen behalen aan de hand van video content. Wij zijn ons daar ook van bewust en willen jou graag helpen om een online video marketing strategie te ontwikkelen die aansluit bij de doelstellingen van jouw onderneming. Het inzetten van video’s levert namelijk de volgende voordelen op:

 • Afgestemd op de juiste doelgroep
 • Kort en bondige manier om de boodschap over te brengen
 • Meer beleving bij jouw producten of diensten
 • Meer naamsbekendheid creëren
 • Meer traffic naar jouw website en andere online kanalen
 • Hogere conversies
 • Groeiende markt

Naast bovengenoemde voordelen is het kijken van een animatie video erg laagdrempelig. Met animatiefilms kan je irrelevante informatie weglaten en alleen de boodschap communiceren die je graag wil meegeven aan de doelgroep. Vergeleken met andere soorten video’s bieden animatie video’s de ideale uitkomst. Bovendien kan een animatie video tegen elk budget worden ontworpen. Meer informatie over de prijzen om een animatie video te laten maken? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend advies aan één van onze specialisten.

Strategie & Boodschap bepalen

De eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan de hand daarvan bespreken we de boodschap die graag wil overbrengen aan jouw doelgroep.

Strategie ontwikkelen

Na het bepalen wie jouw doelgroep is en wat je wil overbrengen, is de volgende stap het bedenken van een doeltreffende video marketing strategie. Samen bespreken we de doelstellingen en kijken wat er mogelijk is met video marketing.

Video campagne opstarten

Het type video kan doorslaggevend zijn om de juiste doelgroep aan te spreken een krachtige boodschap over te brengen. Daarom willen we de complete video campagne van begin tot eind goed inrichten en managen zodat we zeker weten dat deze succes gaat opleveren.

Video content verspreiden

De doelgroep bereik je door het inzetten van de juiste kanalen. Samen bepalen we welke kanalen we gaan inzetten om de juiste mensen te bereiken en hoe we de video content gaan verspreiden.

Animatie video bedrijf inschakelen

Het maken van een animatie video vergt de nodige kennis en middelen. Wij zijn ons daarvan bewust en daarom specialisten in dienst die weten wat er bij komt kijken om een animatie video te maken. Voor meerdere klanten hebben wij al diverse doeltreffende bedrijfsanimaties gemaakt waarbij een duidelijke en heldere boodschap wordt overgebracht op de juist doelgroep. Wij hanteren ook altijd een vast traject als het gaat om het laten maken van een animatiefilm.

 1. Kennismaken en analyseren: de eerste stap is het kennismaken met elkaar om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Gezamenlijk brengen we de input tot stand die moet worden verwerkt in de animatievideo.
 2. Concept ontwikkelen: onze specialisten zullen vervolgens een conceptvoorstel maken waarbij alle belangrijke informatie in wordt verwerkt. Deze wordt aan jou voorgelegd om te kijken of alles correct is. Soms moeten bepaalde elementen nog worden gewijzigd of anders worden ingevuld.   
 3. Storyboard maken en design ontwerpen: bij akkoord zullen onze specialisten een storyboard maken waarbij de tekst, de voice-over en beeldmateriaal in naar voren komen. Hierbij zal direct aan het design worden gedacht. Moet de animatie video in een bepaalde huisstijl worden gegoten? Ook daar houden onze experts rekening mee.
 4. Animatie video maken:  als alle schetsen zijn goedgekeurd en we weten welke boodschap we willen vertellen, wordt het tijd om de animatie video te maken. Wij maken de film geheel naar jouw wens en zullen direct geluiden toepassen zodat de video echt gaat leven.
 5. Presenteren: nadat de animatie video door onze specialisten gereed is voor gebruik, willen wij dit graag presenteren zodat je deze direct kunnen inzetten voor jouw bedrijf.

Zijn we trots op.

Klanten