Rentvilla.nl

Klantcase: Organische groei voor Rentvilla.nl – De vakantiehuizen promotor

Rentvilla.nl, een website waarop vakantiehuizen worden gepromoot. Naast de promotie hiervan vindt het bedrijf het ook erg belangrijk om veel informatie over de omgeving te weergeven. Een content rijke vakantiewebsite waar een zetje gegeven diende te worden aan hun organische groei (SEO).

Persoonlijk contact en advies

Na een aantal keer al in contact te zijn geweest met Lequal en na vele positieve aanbevelingen en goede gesprekken, heeft Rentvilla.nl gekozen voor linkbuilding bij Lequal.

Binnen het bedrijf Rentvilla.nl was al de keuze gemaakt om te focussen op Griekse bestemmingen. Het beter scoren in zoekmachines op zoektermen zoals ‘vakantiehuizen Griekenland’ stond hierbij centraal. Na een traject van een jaar was er direct een groei te merken in de organische bezoeken. Met de inzet van de juiste strategie en focus hebben onze specialisten Rentvilla.nl enorm geholpen. Niet alleen door de mooie resultaten maar ook zeker door het tussentijdse advies omtrent de onlinestrategie.

Zo is er tussentijds besloten om de laatste maanden van het traject meer te richten op het verhogen van een hogere domeinautoriteit door middel van authority building.

Rentvilla heeft de maandelijkse contactmomenten als prettig ervaren gedurende de samenwerking. Dit kwam door de persoonlijke benadering, zowel op kantoor als per telefoon.  Het samenwerkingstraject is momenteel beëindigt, komend seizoen komt de vakantiewebsite weer terug voor meer zoekmachine optimalisatie.