Groenrijk Hoveniers

GroenRijk Hoveniers is een familiebedrijf met een enorme expertise voor complete tuinprojecten. De basis van het bedrijf werd in 1901 al gelegd. Onder het motto “Uw tuin, onze passie” worden dagelijkse complete tuinprojecten aangepakt door goed opgeleide mensen voor de beste kwaliteit en service.


 

Online marketing vraagstuk

 

Het aantal offerte aanvragen via de website blijft achter t.o.v. de markt. Hoe kan er gezorgd worden voor een toename in bezoekers die uiteindelijk ook daadwerkelijk een offerte bij ons aanvragen. Gerko van Beem – Directeur GroenRijk Hoveniers


 

Oplossing

Verkeer
Na het uitvoeren van een marktonderzoek zijn wij tot het advies gekomen dat er meer met SEO gedaan moet worden om het probleem op te lossen. Binnen de markt was op dat moment ruimte voor organische groei middels een gedegen SEO strategie.

Conversie
Na een aantal maanden werd duidelijk dat onze strategie zijn vruchten af begon te werpen en zagen we een toename in organisch verkeer. Het probleem lag breder dan enkel verkeer binnenhalen en daarom zijn wij na een aantal maanden gestart met het oppakken van conversie optimalisatie.


 

Resultaat – 486% organische groei binnen 1 jaar